A 2019/2020. évi Női Országos I. Osztályú Bajnokság 14. fordulójában Lányaink Budapestre utaznak a címvédő UVSE-Tungsram-Hunguest Hotels gárdájához.

 

Legutóbb a két csapat a 2019. évi Női Magyar Kupa döntőjében csaptak össze, ahol 13-12 arányban a Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics együttese volt eredményesebb, ezzel 6 év után ismét elnyerték a Kupát. A bajnoki fordulót megelőzően Ziegler Diánával beszélgettünk a csapatunk esélyeiről.

 

Nagyon sokat voltunk külön a Magyar Kupa óta, a válogatottjaink Budapesten készültek az EB-re, majd a kvalifikációs tornára, amiit elhalasztottak májusra. Persze akik itthon maradtak játékosok sem lógatták a lábukat, alapoztunk keményen és vártuk, hogy újra teljes létszámmal ugorhassunk vízbe. Jó volt azt tapasztalni, hogy egyből össze tudtunk állni, onnan folytattunk mindent, ahol abbahagytuk, míg máskor jóval több időbe került magunkra találnunk. Megfelelő a hangulat és mindenki odafigyel a saját feladatára. Örülök, hogy mielőtt az UVSE-vel összecsapnánk egy erősebb ellenfél ellen játszunk, illetve hogy több időnk volt gyakorolni, mivel a múlt héten még nem kezdtük meg a bajnoki fordulókat, volt idő a pontosításra, a precíz végrehajtásra. Bízom benne, hogy ismét hasonló elégedettséggel és győzelemmel szállhatunk ki a vízből az UVSE ellen, mint legutóbb az MK döntőben.