A 2019/2020. évi Női Országos I. Osztályú Bajnokság 14. fordulójában Budapestre utaztak Lányaink a lila-fehérekhez, a negyedik játékrész végén ők örülhettek.

 

UVSE-Tungsram-Hunhuest Hotels 11-10 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics

Negyedek: 2-2, 3-3, 2-3, 4-2

Góllövők: Faragó 4, Keszthelyi 2, Antal 1, Kisteleki 1, Baksa 1, Parkes 1, Rybanska 1; illetve Garda 2, Horváth 2, Vályi 2, Szellák 2, Szabó 1, Mahieu 1

 

Mivel a mérkőzés folyamán Mihók Attila a DUE-MAARSK vezetőedzője piros lapot kapott, így az azt követő sajtótájékoztatón Sike József másodedző vett részt Szabó Nikolett játékossal. A teljesítményükről így vélekedtek:

 

Férfias mérkőzést láthattunk ma, meghazudtolták maguk a Lányok a vízben. A kulcsjátékosaink közül többen hamar összeszedtek 2-2 személyi hibát, sikerült túlforognunk ezeket és jól tartottuk magunkat. Ma az Újpestnek sikerült győztesként kiszállni a vízből, úgy gondolom, hogy ez csak egy állomása volt a bajnokságnak. Bízom benne, hogy találkozunk velük a döntőben, ma viszont ennyire futotta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szabó Nikolett: Végig pezsgett a víz, kicsit „Magyar Kupás” hangulatom volt, mivel a tapasztaltabb játékosaink hamar begyűjtötték a kiállításokat és így a fiataloknak kellett szinte az egész meccset vinniük. Szerintem nem játszottunk annyira jól, mint szerettünk volna, de annyira vészes sem volt. Sok egyéni hibát vétettünk, bízom benne, hogy ezeket sikerül kijavítanunk.