A Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics csapata a Női OBI 15. fordulójában a Tatabánya csapatát fogadta otthonában, mely zárt kapuk mögött került megrendezésre.

 

 

Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics 17–5 Tatabánya

Negyedek: 4-1, 5-2, 5-0, 3-2

Góllövők: Garda 7, Horváth 4, Gurisatti 2, Ziegler 1, Sajben 1, Huszti 1, Szabó 1; illetve Dobos 2, Tátrai 1, Zink 1, Jenei 1

 

 

Az összecsapást követően a csapatok 2-2 edzője és játékosa így nyilatkozott a játékukról:

Zantleitner Krisztina a Tatabánya edzője: Nagyon örülök, hogy el tudtunk jönni és rendben lezajlott a mérkőzés. Először is gratulálok a Dunaújvárosnak, minden játékelemben jobbak voltak nálunk, ami várható is volt. Örülök, hogy a csapatomban láttam olyan bíztató jeleket, amit esetleg majd a Honvéd ellen, vagy később a Szentes ellen tudunk még tovább vinni, illetve már olyan helyzeteket is kihasználtunk, amik esetleg ott is eredményes lehet. Ilyenkor nehéz ilyen mérkőzések után beszélni, amikor nem egy súlycsoportban van a két csapat, de rendben lezajlott, jó gyakorlásnak bizonyult a részünkről.

 

Zirighné Sós Ildikó a Tatabánya játékosa: Én is örülök, hogy el tudtunk jönni, nagyon vártam már, hogy megnézhessem ezt az új, szép uszodát. Mindig örömmel jövök ide vissza, hiszen sokáig volt az otthonom. Azt gondolom, hogy a mérkőzés első felében egész jó játékot sikerült játszanunk. A védekezésünket próbáltuk gyakorolni, de sajnos többször átlőttek minket, erősebbek voltak, de persze erre számítottunk. Gratulálok a Dunaújvárosnak!

 

Sike József a DUE-MAARSK edzője: Mindenki tudja, hogy a két csapat más célokért küzd, de meg kell dicsérnem a Tatabánya következetes játékát. Nem adták fel a taktikájukat, eléggé nehéz volt feltörni azt. Minőségileg itt jobb játékosok vannak, ez is köztudott, de küzdenünk kellett azért, hogy a védekezésüket feltörjük. Szerintem mind a két csapatnak használt ez a mérkőzés, úgy ahogy Kriszta mondta, nekik a további célokért, nekünk pont azért, mert sok csapat hasonló taktikával játszik ellenünk. Jól szolgálta a gyakorlást, remélem, hogy mindenki tudja teljesíteni a céljait. Jó utat kívánok hazafelé!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szellák Csenge a DUE-MAARSK játékosa: Amit megbeszéltünk meccs előtt, mármint hogy kevés gólon tartsuk az ellenfelünket, azt sikerült megoldanunk. Tudtuk gyakorolni a sémáinkat támadásban és védekezésben egyaránt, viszont kicsit lassúnak és fáradtnak éreztem a csapatot. Valószínűleg ez annak köszönhető, hogy zsinórban a harmadik mérkőzésünket játszottuk a héten, de jó mérkőzés volt.