Ma van a szülinapom! 🥳 Még sosem volt a válogatott edzőtábor alatt a születésnapom, hiszen ilyenkor szoktuk játszani a bajnokságban az elődöntőket, döntőket. Az már biztosan kiderült, hogy nem fejezzük be a bajnokságot, amit természetesen nagyon sajnálok, nagyon jó formában voltunk a DFVE-vel. Az olimpiai selejtezőnek januárra tették az időpontját, végre van egy biztos pontunk ebben a nagy bizonytalanságban. 

24… úgy gondoltam, hogy ez lesz majd az az életkor, amikor életem első olimpiáján részt veszek majd. Egy sportoló életében nagyon fontos az időzítés, hanem az egyik legfontosabb. Most sok mindent újra kellett kalibrálnunk és végülis belegondolva 25 évesen sem lesz rossz részt venni majd rajta. 🙂 Lassan letelik a három hetes karantén edzőtábor a válogatottal és felszabadultan mehetünk majd vissza az “otthonunkban”, a klubokba. Nagyon hiányzik már a csapat, 9 hete nem találkoztunk kompletten egymással. Úgy érzem, nagy lendületet fog nekünk adni, hogy most egy egész nyarunk lesz felkészülni a szezonra! 

Boldog egy év előtt állunk, a legközelebbi szülinapos blogomban pedig már arról, fogok írni, milyen érzés az olimpiára készülni.  

Holnap tartjuk az Állat- és Növényszeretet napját Magyarországon, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az állatok szeretetére és védelmére. Ezen alkalomból szeretnék egy kezdeményezést indítani. Arra kérlek Titeket, hogy osszatok meg holnap egy képet, amelyen a kiskedvencetekkel szerepeltek a #begr8, #véddazállatokat, #szeresdazállatokat, #állatésnövényszeretetnapja hastagek valamennyi használatával, és hívjuk fel közösen a figyelmet arra, hogy az állatok nem játékok. Megérdemlik, hogy felelősségteljesen és tisztelettel bánjunk velük.😊

A Magyar Szőrmeellenes liga tagjaként külön hálás/hálásak vagyunk minden egyes megosztott fotóért! 😊