A 2020. évi BENU Női Magyar Kupa “B” csoportjának 2. fordulójában együttesünk is vízbe szállt a Széchy Tamás Uszodában a BHSE ellenfeleként.

Budapesti Honvéd Sport Egyesület 8-23 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics
Negyedek: 1-5, 4-7, 1-5, 2-6
Góllövők: Szűcs 2, Rajna 2, Bálint 1, Gyárfás 1, Czakó 1, Balaskó 1; illetve Gurisatti 7, Garda 4, Szilágyi 4, Sajben 3, Horváth 1, Mucsy 1, Szellák 1, Mahieu 1.

 

Az összecsapást követően Mihók Attila a DUE-MAARSK vezetőedzője így értékelte a teljesítményüket:
Azokon a mérkőzéseken, amelyeken vélhetően nagyobb különbség várható az ellenfelünk és köztünk mindig valamilyen célt tűzünk ki magunk elé, amelyet a győzelem mellett teljesítenünk kell. Ma az volt a feladat, hogy minél kevesebb gólt kapjunk, azonban több gólt kaptunk, mint bármelyik bajnoki mérkőzésen. Ilyenkor a 23 lőtt gólról nem esik szó, ami ebből a szempontból kicsit igazságtalan, de a kapott gólok viszont mind egyéni helyezkedési hibák születtek. Természetesen a jövőben ilyen hibákat nem véthetünk, főleg az ezekből a szituációkból kapott emberhátrányokat, büntetőt nem engedhetünk meg magunknak, illetve hogy gólhelyzetet teremtsünk az ellenfelünknek. A következő mérkőzésre ezt kell kiküszöbölnünk.

Magyari Alda a DUE-MAARSK játékosa is értékelt:
Ez volt az első mérkőzésünk, szóval már nagyon vártam, új csapat, új környezet, de jó volt kicsit hazajönni. Élveztem a mérkőzést, de még össze kell szoknunk, ez meglátszott a teljesítményünkön.