Holnap ismét hazai medencében ugrik vízbe a DUE-MAARSK csapata, ezúttal a III. Kerületi TVE gárdája ellen.

Az összecsapást megelőzően Horváth Brigittával beszélgettünk az eddigi két meccsen nyújtott teljesítményük és a tavalyi bajnoki szezon elején mutatott teljesítményük tükrében.

Igazából tavaly eléggé szorosan kezdtünk a III. Kerület ellen, éppen hogy megnyertük egy góllal azt a mérkőzést. Idén már sikerült több edzőmeccset is játszanunk ellenük, azok alapján véleményem szerint sokkal jobban állunk, mint a tavalyi szezon kezdésekor. Az elmúlt két kupa-meccs második félidejében nem sikerült úgy teljesítenünk védekezésben, ahogy szerettünk volna, így hiába játszottunk eredmény tekintetében jobban az edzőmeccseken ellenük, nem vehetjük félvállról a holnapi derbit. Ezekből okulva jobban kell koncentrálnunk a második félidőben, hogy ne adjunk esélyt az ellenfelünknek, ez esetben a III. Kerületnek. Véleményem szerint a kiesett majdnem fél évnek tudható be, hogy a harmadik-negyedik játékrész úgy alakulhatott, ahogy alakult hétfőn és múlt héten, vissza kell rázódnunk a tétmeccsek miliőjébe. A felkészülésünk a terhelésnek megfelelően lerövidült, illetve pár mozgásformát elhagytunk, szerintem ez is segíteni fog abban, hogy ne legyünk dekoncentráltak, több időnk marad regenerálódni.

 

 

 

A mérkőzés 17.00 órai kezdettel kerül megrendezésre, azonban továbbra is zárt kapuk mögött, mely miatt Szurkolóink szíves elnézését és türelmét kérjük!