A 2020. évi BENU Női Magyar Kupa 8. fordulójából ismét 3 ponttal térhetett haza csapatunk.

Szegedi Női Vízilabda Egyesület 3-16 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics

Negyedek: 0-5, 1-4, 2-1, 0-6

Góllövők: Ráski 1, Tátrai 1, Kurucz 1; illetve Gurisatti 4, Szilágyi 3, Garda 2, Horváth 2, Mucsy 2, Szellák 2, Sajben 1.

A fordulót követő sajtótájékoztatón Mihók Attila és Mucsy Anna Mandula így nyilatkozott:
Mihók Attila véleményezése:

Úgy érkeztünk erre a mérkőzésre, hogy konkrét szituációkat szerettünk volna gyakorolni, de sajnos ez nem teljes mértékben valósult meg. A Szeged olyan taktikát választott ellenünk, ami eléggé pici mozgásteret engedett nekünk, nagyon zárt védekezést játszottak. Ebből adódó lehetőségeket a helyzetnek megfelelően kellett megoldani és nem tudtunk ügyeskedni. Mindenképpen pozitívum, hogy kiegyenlített teljesítményt nyújtottunk, a két félidő közel hasonló eredményt hozott. Az eredmény tükrében viszonylag fegyelmezett védekezést tudtunk mutatni, talán a harmadik játékrészben volt olyan periódusunk, amikor a támadásban felelőtlenül viselkedtünk, több labdát adtunk el. Elégedett vagyok a látottakkal.

Mucsy Anna Mandula értékelése:

A múltkori meccsünkhöz képest a védekezésünk nagyban javult, aminek örülhetünk. Támadásban ugyanúgy teljesítettünk, mint az előző meccsen, de persze maradtak ki helyzetek, amiken még javítanunk kell. A hétközben gyakoroltakat nem állt módunkban megvalósítani, mert az ellenfelünk ezt nem engedte.