A 2020. évi BENU Női Magyar Kupa utolsó csoportkörére készül a DUE-MAARSK csapata, méghozzá a BVSC-Zugló gárdája ellen. A mérkőzést megelőzően hálóőrünkkel, Magyari Aldával beszélgettünk.

 

Mindenféleképpen a védekezésünk finomítására fektettük a hangsúlyt a felkészülés folyamán, ugyanis ha ott megfelelően teljesítünk, akkor a támadásunk stabil lábakon áll. Úgy gondolom, jól kielemeztük az ellenfelünk játékát az előző meccs alapján, így hasonló kimenetelű összecsapásra számítok. Ugyan kitűnő alkalom lett volna a felkészülésünkben az elmaradt hétfői III. Kerület elleni meccs, mégis jól fel tudtunk készülni. A keretükben nem tudjuk, lesz-e változás, de készültünk arra az eshetőségre is, ha igen. Véleményem szerint a bal oldalra kiemelten szükséges figyelnünk, illetve az egy-egyeket kell megoldanunk, ami szerintem nem fog problémát okozni. Bízom benne, hogy hasonlóan tudok teljesíteni, mint legutóbb a zuglóiak ellen, várom az összecsapást.

 

 

 

 

 

A mérkőzés 17.45 órai kezdettel kerül megrendezésre a Fabó Éva Sportuszodában, melyre szeretettel várjuk Szurkolóinkat!

Belépőjegy árak: diák/nyugdíjas 300 HUF; felnőtt 500 HUF

Szurkolóink az alábbi óvintézkedések betartásával látogathatják a mérkőzést: belépésnél kézfertőtlenítés, testhő ellenőrzés, az uszoda területén kötelező maszk viselése.