A 2020/2021. évi Női Országos I. Osztályú Bajnokság 2. fordulójában Lényaink Budapestre utaztak a III. Kerületi TVE otthonába.

III. Kerületi TVE 5-11 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics
Negyedek: 0-2, 1-3, 2-3, 2-3
Góllövők: Kudella 2, Kisteleki 1, Pap 1, Tóth-Deme 1; illetve Gurisatti 5, Sajben 2, Szilágyi 2, Szellák 1, Pál 1

A fordulót követő sajtótájékoztatón Mihók Attila, a DUE-MAARSK vezetőedzője véleményezte teljesítményüket:
Először is gratulálok a III. Kerületnek, feszült hangulatú mérkőzést játszottunk velük. Az első játékrészben több labdavesztésünk volt, mint amit megszoktunk magunktól, így egy picit bizonytalanná váltunk. Túl erőltettük a centerünket és rögtön zötyögősen indult a történet, bár még mindig nem annyira, mint tavaly ilyenkor. Próbáltuk azt a kellemetlen élményt elkerülni, ami végül is sikerült, mert ha nem is könnyedén, de 7-1-re sikerült meglépnünk, ami elsősorban a védekezésünknek és Magyari Alda stabil teljesítményének volt köszönhető. A támadójátékunkról ugyanez nem volt elmondható.

 

 

Pál Réka a DUE-MAARSK játékosa így összegezte a mérkőzést:
Örülünk a győzelemnek, viszont tudjuk, hogy nagyon sokat hibáztunk. Az eladott labdák számát le kell csökkentenünk, illetve a jövőben nem szabad kapkodnunk, ezeket igyekszünk kiküszöbölni a jövőben. Pozitívum, hogy a védekezésünk eglszen jól összeállt, illetve az, hogy mindenki kapott lehetőséget és játszhatott a mai összecsapáson.