A Női OBI 3. fordulójában nagy csatával, de legyőzték Lányaink az Eger együttesét.

Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics 11-7 ZF-Eger
Negyedek: 1-3, 4-2, 2-1, 4-1
Góllövők: Garda 2, Gurisatti 2, Horváth 2, Ziegler 1, Mucsy 1, Brezovszki 1, Szilágyi 3, Mahieu 1; illetve Hertzka 4, Czigány 2, Dobi 1

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Szilágyi Péter a ZF-Eger vezetőedzője így értétékelte a játékukat:
Először is gratulálok a Dunaújvárosnak, nagy erőbedobásra késztettek minket. Bebizonyították, hogy valóban az egyik legjobb, hanem a legjobb csapat most Magyarországon. A saját csapatomnak is gratulálok, hiszen nagyon tudatosan, okosan és ügyesen kezdtük a mérkőzést. Elég sokáig tudtuk irányítani a játékot, amivel sikerült meglepnünk az ellenfelünket. Sajnos a mérkőzés második felében akadtak olyan kisebb hibák, amit a hazai csapat kihasznált és át is vette a vezetést. Több emberelőnyös helyzetet is kihagytunk ennek köszönhetően, amiket ha sikerült volna gólra váltanunk, akkor szorosabb végjátékot produkálhattunk volna. Úgy gondolom, hogy nem szégyen a friss Magyar Kupa-győztes otthonában 3-4 góllal kikapni.

Czigány Dóra a ZF-Eger játékosa id értékelt:
Én is gratulálok a Dunaújvárosnak, nagyon jól kezdtünk, és sajnálom, hogy a végére elfáradtunk. Ebből adódóan buta hibákat követtünk el és ennek köszönhető a 4 gólos különbség. Jó mérkőzést játszottunk, ennek örülök, eléggé elfáradtam.

Mihók Attila a DUE-MAARSK vezetőedzője is véleményezte a látott játékot:
Szeretnék gratulálni az Egernek! Rangadóra készültem, illetve az kértem a lányoktól, hogy úgy készüljenek erre a mérkőzésre, hogy egy olyan csapat ellen fogunk játszani, akik idén már egyszer a Fradit legyőzték. Ebből következik, hogy kellemetlen helyzetbe kerülhet ellenük az a csapat, amelyik a mérkőzés elejét nem tudja irányítani ellenük. A 0-3-as kezdés semmiféleképpen sem jelenti azt, hogy mi irányítjuk az összecsapást. Volt már ilyenben részünk az UVSE ellen a Kupa-döntőben, az picit összerázott minket, ez a mai esett viszont idegessé tette a csapatot. Esélyesebb csapatként játszva nehéz feldolgozni, hogy nem az történik, amit mi szeretnénk. Tudtuk, hogy ha az Egernek van esélye ellépni 3 góllal, ráadásul úgy, hogy az első 3 támadásukból szerezték, amikre mi nem tudtunk válaszolni, akkor nagyon nehéz, szenvedős mérkőzés vár ránk. Sajnos ez lett, de előfordul, hogy nem a számításainknak megfelelően alakul egy kezdés és ennek kezelését, a játék fegyelmezettségét a formák megtartásával meg kell tanulni megőrizni és bízni kell saját magunkban. Ha 2-3 játékrészre van szükség ennek a rossz kezdésnek a jóvátételére, akkor annyi idő alatt kell ledolgozni a hátrányt úgy, hogy közben nem esik szét a játékunk. Ebből a szempontból az eredménnyel mindenképp elégedett vagyok, de az egyéni teljesítményekben van mit megmutatnia a játékosaimnak, hiszen a félidőben sem sikerült megnyugtató előnyt szereznünk, ennek pedig az a következménye, hogy fegyelmezetlen megoldásokba megyünk bele, hiába a pozitív szándék mögötte. Nem ez a siker kulcsa.

Horváth Brigitta a DUE-MAARSK játékosa így látta a mérkőzést:
0-3-nál én is azt éreztem, hogy szaladunk az eredmény után és nem tudunk higgadtan játszani, kapkodtunk. Sok rossz megoldásunk volt, a 3. nagyedben éreztem, hogy próbáljuk ezt visszahozni. Remélem, a következő mérkőzéseken jobban fogunk játszani.