A Női OBI 4. fordulójában a DUE-MAARSK csapata Szentesre utazott, ahol a hazai csapatot 8-17 arányban siekrült legyőznie.

 

Hungerit Szentes 8-17 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics

Negyedek: 2-4, 0-7, 3-3, 3-3

Góllövők: Kádár 3, Csiszár 2, Mácsai 1, Dömsödi 1, Noy 1; illetve Gurisatti 4, Szilágyi 4, Szellák 3, Horváth 2, Mucsy 2, Sümegi 1, Pál 1

 

A találkozót követő sajtótájékoztatón Mihók Attila és Sajben Nikolett értékelte teljesítményüket.

Ezt a találkozót mindenképpen arra szerettük volna felhasználni, hogy egy picit rendet tegyünk magunkban. Az elmúlt 2 mérkőzésünk eléggé kaotikusra sikerültek. Egy picit belenyúltunk a saját, megszokott taktikánkba is, félig sikeresen, de még idő szükséges ahhoz, hogy működni tudjon minden az elképzeléseink szerint. Jó mérkőzést játszottunk, jó hangulatú meccs volt, a vízilabdáról szólt a találkozó. Szép gólokat, megoldásokat, védéseket láthattunk mindkét oldalon, akik kilátogattak a mérkőzésre jól szórakozhattak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jól éreztem magam és örülök, hogy sok fiatal játékos kapott játéklehetőséget. A védekezésben nem figyeltünk kellőképpen a centerre, a zónában lassabban értünk vissza, mint kellett volna. Ezt kompenzálni tudtuk a labdaszerzéseinkkel, majd az abból szerzett gólokkal, szép megoldásaink voltak.