A 2021. évi Olimpia Kupa „B” csoportjának 2. fordulójában megrendezésre került DUE-MAARSK – Fradi mérkőzésen a vendégek bizonyultak erősebbnek, az összecsapást követően sajtótájékoztatón így nyilatkoztak a vezetőedzők és játékosaik:

 

Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics 10-13 FTC-Telekom

Negyedek: 2-5, 3-2, 2-2, 3-4

Góllövők: Brezovszki 5, Ziegler 2, Mucsy 2, Pál 1; illetve Kövesdi 4, Tóth Csabai 4, Kuna 3, Muzsnay 2

 

Béres Gergely FTC-Telekom vezetőedző: Gratulálok mindkét csapatnak! Úgy gondolom, hogy egy nagyszerű mérkőzést játszottunk, melynek ugyebár a felkészülés segítése volt a célja. Mindkét oldalon voltak hibák, örültem, hogy az elején sikerült kicsit ellépnünk, utána viszont felzárkózott ellenfelünk. A végén azonban sikerült még jobban odatennünk magunkat, így mi örülhettünk a mérkőzést lefújását követően. Gratulálok a csapatomnak és a Dunaújvárosnak is!

 

 

 

 

 

 

 

Neszmély Boglárka FTC-Telekom játékos: Én is gratulálok mindkét csapatnak, jó, pergős meccset játszottunk. Az első negyedben és az utolsó játékrészben megfelelően befejezett helyzeteink miatt tudtunk nyerni. Természetesen kaptunk elkerülhető gólokat, amelyek hibáit bízom benne, hogy ki tudunk javítani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mihók Attila DUE-MAARSK vezetőedző: Nem tartottuk magunkat ennek a mérkőzésnek az esélyeseinek, de mindenféleképpen nagy esélynek tartották a lányok, hogy úgy mond, a másodhegedűs szerepből kilépve bizonyítsanak és megmutassák, hogy egy kvalifikált ellenfél ellen rájuk is lehet számítani. Nem úgy indult a mérkőzést, ahogy szerettük volna. Számomra szokatlan, amatőr hibákat követtünk el, amelyeket a Fradi könyörtelenül ki is használt, ezt az első három gólra váltott támadása meg is mutatott. Pozitív része ennek a kezdésnek, hogy az utolsó játékrészre ki tudtunk egyenlíteni, de annyi már nem volt bennünk, hogy a védekezésünket is továbbra is azon a szinten tartsuk, amin addig sikerült. Talán elfáradtunk, talán egy picit az önbizalmunk ingott meg. Kiváló mérkőzést játszottunk és pontosan ezért indultunk ebben a Kupában, hogy ilyen élményekben legyen részünk, ami persze nem feltétlenül pozitív. Jelen esetben inkább negatív, az gondolom, hogy döntőfontosságú, hogy ezeket ki tudjuk heverni, meg tudjuk emészteni.

 

 

 

 

 

Mucsy Anna Mandula DUE-MAARSK játékos: Először is szeretnék gratulálni az ellenfelünknek! Mindkét csapat játékában sok hiba volt, hullámvölgyekkel tűzdelve. amikor a kezünkben volt a vezetés lehetősége nem éltünk vele, ők jöttek ki jobban belőle, amit kitartottak a végéig. Dicséret jár a csapatunknak, hogy vissza tudtuk hozni magunkat a játékba egy ilyen rossz kezdést követően.