A 2020/21. évi E.ON Női Országos I. Osztályú Bajokság 15. fordulójában megrendezésre került DUE-MAARSK – Honvéd mérkőzés a papírforma szerinti kimenetelt hozta.

 

Dunaújváros Egyetem-MAARSK Graphics 31-2 Budapesti Honvéd

Negyedek: 7-0, 7-0, 8-1, 9-1

Góllövők: Gurisatti 5, Mahieu 5, Huszti 4, Sajben 3, Szilágyi 3, Garda 2, Horváth 2, Mucsy 2, Brezovszki 2, Szellák 2, Szabó 1; illetve Kiss 1, Pap 1

 

Az összecsapást megelőzően a sajtótájékoztatón a csapatok vezetőedzői és egy-egy játékosa így értékelte a teljesítményüket:

Rotter Antal Honvéd vezetőedző:

Gratulálok az Újvárosnak, ilyen masszív csapat ellen még nem játszottunk az utóbbi időben. Szinte levegőt sem kaptunk, ma nagyon nem jött ki számunkra a lépés.

 

Bálint Rebeka Honvéd játékosa:

Gratulálok a Dunaújvárosnak! Amiket megbeszéltünk a mérkőzés előtt, azokat nagyon kevés arányban tudtuk megcsinálni. Elég sokat mozogtunk, talán ennek köszönhető a sok kontrafault is. Nem tetszett a mai mérkőzés.

 

Mihók Attila DUE-MAARSK vezetőedző:

A Róma meccs visszavágójáig ez volt az utolsó mérkőzésünk. Ennek megfelelően próbáltunk olyan egyéni és taktikai dolgokat gyakorolni, ami esetleg jól jöhet az olaszok ellen, vagy az első mérkőzés tapasztalatai alapján szükségszerű lenne. Esetenként működött, aminek örültem. Ez a mai nem bizonyult komoly próbatételnek, ennek ellenére motiváltan játszottunk és a vízilabda szeretete tükröződött a teljesítményben, ahogy azt kértem. Megkaptam, köszönöm a Csapatomnak!

 

 

 

 

 

 

 

Sajben Nikolett DUE-MAARSK játékosa:

Jól éreztük magunkat a vízben, amit Attila kért a vízben azt sikeresen végre tudtuk hajtani. Fontos meccs volt, mivel a sorsdöntő momentumokat most tudtuk gyakorolni a jövő heti nagy összecsapást megelőzően. Mindenki maximális teljesítményt nyújtott remélem, hogy a továbbiakban is így jönnek össze a dolgaink.