A 2020/2021. évi E.ON Női Országos I. Osztályú Bajnokság döntőjének 2. fordulója hazai környezetben került megrendezésre, melyet hatalmas harcot és ötméteres párbajt követően Lányaink nyertek meg.

 

Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics 12-11 UVSE Hunguest Hotels

Negyedek: 3-3, 2-3, 3-0, 0-2, 4-3

Góllövők: Garda 6, Szilágyi 3, Horváth 1, Brezovszki 1, Szellák 1; illetve Ábel-Antal 3, Keszthelyi Nagy 2, Szücs 2, Rybanska 2, Peresztegi 1, Faragó 1.

 

Az összecsapást követően Mihók Attila a DUE-MAARSK vezetőedzője így nyilatkozott:

A mérkőzés első felében végig az UVSE vezetett, egy picit ők irányították a játékot az első félidőben. Jól sikerült védekeznünk, visszaértünk a megfelelő pillanatokban, voltak megfelelő blokkjaink és a kapusunk is teljesített, a támadásokban pedig a fontos pillanatokban mindig tudtunk egyenlíteni. Egy lélektanilag fontos pillanatban sikerült átvennünk a vezetést. Bíztam benne, hogy az a két gólos vezetés elegendő lesz az utolsó játékrész végéig. Nagyon elfáradtunk, ez látszott a Lányokon, ahogy az ellenfelünk is. Éles és szoros mérkőzésen vagyunk túl, nagyon kell örülnünk, hogy ma az ötméteres párbajt megnyerhettük. Szombatra át kell gondolnunk, hogy mit és hogyan szeretnénk, hogy a végére is maradjon elegendő energiánk. A hitünk a győzelemben nem volt jelen múlt héten, ez szerencsére ma velünk volt.