Véget ért a 2020/2021. évi E.ON Női Országos I. Osztályú Bajnokság, melyet sajnos idén sem Csapatunk zárhatott széles mosollyal az arcukon.

 

 

UVSE Hunguest Hotels 7-2 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics

Negyedek: 3-1, 1-0, 2-1, 1-0

Góllövők: Keszthelyi Nagy 2, Faragó 2, Szücs 1, Dávid 1, Rybanska 1; illetve Brezovszki 1, Szilágyi 1

 

 

A mérkőzést követően Mihók Attila és Garda Krisztina nyilatkozott.

Nehezebb feldolgozni a döntő elvesztését így, hogy csak 2 gólt tudtunk lőni. Az UVSE elképzelése működött ellenünk, a zónájuk ellen nem maradtak meg a lövőink (Garda kipontozódott, Gurisatti megsérült). Próbáltunk kimenni szorosba, váltani, de ezt is nagyon fegyelmezetten lereagálta az ellenfelünk, abszolút megérdemelt a győzelmük. Komoly lehetőség előtt állunk a jövő heti Euroliga négyes döntő miatt, ezért lett volna ideális egy elfogadhatóbb teljesítményt nyújtanunk. Mindenféleképpen össze kell raknunk ezt magunkban és ki kell elemeznünk, hogy mi is történt ma pontosan. Bízom benne, hogy Gurisatti tudja vállalni a jövő heti megpróbáltatást, számunkra 1-1 játékos elvesztése lehetetlen helyzetbe sodor minket. Igyekszünk összeszedni magunkat. Gratulálok az UVSE-nek, megérdemelten nyerték meg a döntőt!

 

 

Először is gratulálok az UVSE-nek, ezen a meccsen megérdemelten nyertek. 7 kapott góllal lehet meccset nyerni, 2-vel azonban biztosan nem. A támadójátékunk eléggé elképzelésmentesen zajlott, nem volt hitünk magunkban, próbálkoztunk, de az kevés volt. Ezen túl kell lépnünk, hiszen jövő héten nagy feladat vár ránk, ahol ennél jobban szeretnék teljesíteni. Most voltunk a legközelebb ahhoz, hogy az UVSE-t elcsípjük, hiszen az elmúlt 4-5 év döntőihez képest sikerült nyernünk 1 meccset ellenük, nem sima 3-0-s meccs volt a javukra. Ezt az 1 meccset kellett volna megnyernünk.