Támogasd a sikereinket!

támogatom

Balog Líviának adományozott vízilabda relikviák 210 000 forint értékben találtak gazdára

Többször beszámolt már a Dunaújvárosi Hírlap a dunaújvárosi kislány, Balog Lívia történetéről, akinél 2021 novemberében a gerincvelő gyulladását tükröző neurológiai szindrómát állapítottak meg, aminek következtében lebénult.

Azóta a család, s Livi hatalmas erőfeszítéseket tesz, hogy állapota folyamatosan javuljon, s egyszer újra járni tudjon. A javulás szerencsére elkezdődött, apró lépésekkel haladnak előre, azonban a rehabilitáció komoly anyagi terhet jelent, ezért már több akció is indult Dunaújvárosban Lívia megsegítésére.


Livi mosollyal az arcán fogadta a relikviákat

A női vízilabda-válogatott, illetve a DFVE csapatunk is segíteni kívánta felajánlásaikkal a Móricz-iskola diákjának gyógykezelését és rehabilitációját. Ezeket a relikviákat Mihók Attila társ szövetségi kapitány és a DFVE csapatunk az uszodában személyesen adta át május 12 -én a kislánynak, akit édesapja kísért el.  A tárgyakat Livi Lépteiért Alapítvány Facebook-oldalán bocsájtották árverésre, mindhárom tárgyat egyben, amelyre március 31-én 19:00-ig lehetett licitálni. Az árverés 20 ezer forintnál kezdődött, a legmagasabb ajánlat pedig 210 ezer forint lett.

Livi korábban az egyesületben tanult úszni

Balog Róbertet, Livi édesapját kérdeztük:

„Messze túlszárnyalta a várakozásainkat az összegyűlt összeg, nagyon örültünk az eredménynek. Egy kéthetes intenzív terápia finanszírozására fogjuk felhasználni a nyár folyamán, ami napi két gyógytornát fog tartalmazni.”


Nagyon szépen köszönjük a Magyar Vízilabda Szövetségnek az együttműködést!

A jótékony célú kezdeményezésről, szervezésről itt olvashattok.