Támogasd a sikereinket!

támogatom

MOL Női OB I: Fontos rangadót nyert szerdán este a női együttesünk – galériával

A MOL Női OB I. 14. fordulóját rendeztük szerdán este a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában. A mérkőzés mindkét félnek fontos volt az ELŐDÖNTŐBE jutás miatt. A mérkőzés meghozta az izgalmakat, hiszen az első két negyedben hol az egyik hol a másik csapat dominált, így félidőben 4-4 volt az állás.  A harmadik negyedben viszont Garda Krisztináék rákapcsoltak, ellépkedtek az ellenféltől és 11-6 -ra lezárták a mérkőzést. Teljes galéria!

Maczkó Lilla a mérkőzésen bravúrosan védett

DFVE – BVSC 11-6 (2-3, 2-1, 3-1, 4-1)

DFVE: Maczkó – Jonkl 1, Dobi 2, Garda 3, Mahieu 1, Kardos D. 1, Szabó. Csere: Horváth 2, Pál, Somogyvári, Sümegi 1, Kardos L. Vezetőedző: Vad Lajos.

BVSC: Kakas – Mészáros-Farkas 1, Ármai 1, Urvári, Kolárová 1, Polák, Fekete 1. Csere: Tóth R., Kele 1, Tóth F.,  Vezetőedző: Stieber Mercédesz.

Gól emberelőnyből: 2/6, illetve 2/5.

Gól ötméteresből: 0/0, illetve 0/0.

A mérkőzés statisztikája itt nézhető meg!


A csapatunk győzelmet aratott a mérkőzésen, de ennek megszerzése mégsem volt könnyű feladat. Azonban sikerült elérni a célt és begyűjteni a három pontot. Ennek eredményeként beértük 24 ponttal a riválisunkat a tabellán.

Tabella állása: DFVE és a BVSC azonos pontszámmal áll, 24-24 pont

Folytatás: Pénteken Spanyolországba utaznak Vad Lajos vezetésével a lányaink, ugyanis szombaton Bajnokok Ligája utolsó forduló a csoportelső Sabadell csapatával.

Köszönjük a DFVE családnak, hogy ott volt a lelátón! Szép volt csajok! Hajrá ÚJVÁROS!

DFVE-BVSC sajtótájékoztató