Támogasd a sikereinket!

támogatom

MOL Női OB I: Győzelemmel zárult az alapszakasz. Jön az elődöntő, Ferencváros ellen.

Szombaton idegenben, szeged otthonában zárták az alapszakaszt női pólósaink. A mérkőzés papírforma szerint történt. Az ott szerzett győzelem nem csak a rutinnak, hanem a csapat kemény munkájának és elszántságának is köszönhető. A sikerrel matematikailag is megszereztük a bajnokság 3. helyét, ami számunkra idén óriási eredmény és büszkeség.


Szeged – DFVE 5–12 (0–2, 2–3, 2–3, 1–4)

DFVE: Maczkó – Dobi, Horváth, Mahieu 1, Szabó 1, Garda 6, Kardos D.. Csere: Eikel (kapus), Jonkl 1, Kardos L., Somogyvári, Pál, Sümegi.


Garda Krisztina 6 gólt lőtt a szegedi találkozón

Védekezésünk ezen a meccsen is remekül működött. A csongrádiak az első negyedben nem találtak utat kapunkhoz, míg a mi támadóink, már két gólt is szereztek. Félidőre 2-5-re állt az eredményjelzőn, ami nagy előnyt jelentett számunkra.

Bár a Szeged időnként közelebb került hozzánk, a negyedik negyedben a lányaink megmutatták, hogy készen állnak a győzelemre. Egy 1-4-es szakasszal zártunk, végül 5-12-re győzve.

Ezzel a kimagasló teljesítménnyel sikerült felállnunk az alapszakasz dobogójára, ami a csapat számára hatalmas siker és motiváció a következő megmérettetésekhez.


Az alapszakasz végeredménye a következő: 1. UVSE 51 pont, 2. Ferencváros-Telekom 48 pont, 3. DFVE 39 pont, 4. DIGI-Eger 36 pont, 5. BVSC-Zugló 33 pont, 6. III. Kerületi TVE 24 pont, 7. Valdor Szentes 15 pont, 8. Tatabányai VSE 9 pont, 9. Szeged 9 pont, 10. UNI-Győr 6 pont

A bajnokság szerdán folytatódik a zöld-fehérek otthonában. A mérkőzések időpontja az ajánlóban nézhetőek meg.

SZÉP VOLT CSAJOK! Hajrá ÚJVÁROS!