Támogasd a sikereinket!

támogatom

sumegi_nora

Sümegi Nóra

JÁTÉKOS OB-I

12

19 éve, július 2-án láttam meg a napvilágot. Első osztályos koromban ismertem meg a vízilabdát, amikor annyira megragadott, hogy azóta sem tudtam (akartam) elszakadni ebből a világból.

Számomra a legfontosabb dolog a család, így igyekszem minél több időt szakítani rájuk. Különösebb hobbim nincsen, ha időm engedi, akkor szeretek a barátaimmal programot szervezni. A kedvenc ételem a nagymamám csirkepörköltje nokedlivel, de igazából szeretem az ételeket, szóval bármit szívesen megkóstolok.

Az evés mellett talán a másik legkedveltebb elfoglaltságom az utazás, így ha lesz rá lehetőségem, egyszer mindenképpen szeretnék külföldön élni. Imádom a nyarat, a tengert és a tengerpartot, így nem titkolt vágyam, hogy egyszer tengerbiológus legyek.

Nagyon szeretem az állatokat, így amint lehetőségem lesz rá, mindenképpen szeretnék venni egy cicát, akinek Csámpás lesz a neve.

Az életem során rengeteg időt szenteltem a vízilabdának, és az áldozatos munkám meghozta a gyümölcsét. Az eredményeim közé tartozik a Szalay Iván-díj, valamint a Leány Gyermek Bajnokságon elért 2. hely, a Leány serdülő bajnokságon elért 2. hely, és a Leány ifjúsági bajnokságon elért 2. hely.

Az Európa Bajnokságon is szép teljesítményt nyújtottam, amikor sikerült elérnünk a 2. helyet. A Bajnokok Ligájában elért 4. helyem is büszkeséggel tölt el, ahogy a Magyar Kupán elért 2. helyem és a Női OB 1-en elért szintén 2. helyem is. Ezek az eredmények csak még jobban megerősítették bennem a kitartás és a kemény munka fontosságát, amelyek nélkül nem lehetne elérni az ilyen szintű sikereket a sportban.

Születési idő: 2003. 02. 7.

Előző klubok

Saját nevelésű játékos