Támogasd a sikereinket!

támogatom

Utánpótlás Sportfotózás a DFVE egyesületnél Anda Fábián személyében

A DFVE egyesület szeptemberben új vizekre evezett és lehetőséget adott a DFVE utánpótlás sportolóinak, Anda Fábián személyében hogy róluk is profi vízilabdás egyéni, csoportos és csapatkép készüljön.

A kezdetekről Anda Fábián mesélt:

–  Az Utánpótlás Sportfotót 2018-ban álmodtam meg, a dunaújvárosi uszodában, egy úszás edzés közben alapoztam meg azt a koncepciót, amit ma is vallunk, jár a minőségi fotó az utánpótlás korosztályú sportolóinknak is, nem csak a felnőtt sportolóknak, akikkel korábban dolgoztam.

Anda Fábián első vízilabda utánpótlás fotózása

Folytatta: – Az elmúlt években számos hazai klubbal, egyesülettel volt szerencsém dolgozni, leginkább a jégkorongban lettük ismertek, hisz a Hungary Talent nemzetközi és hazai eseményei is a mi hatáskörünk, aminek nagyon hálás vagyok, de ugyanúgy a Dunaújvárosi Acélbikáknak is, ahonnan indult minden.

A jégkorongosok körében már ismert a munkája

Évente sok tízezer sportolót fotózunk, büszkeség látni, ahogy korosztályos válogatottakban is szerepelnek, vagy kiemelkedőt nyújtanak ezek a fiatalok a pályán és a tanulásban is. Médiában eltöltött éveim alatt volt szerencsém sok sportághoz, mégis a jégkorong, a labdarúgás, valamint a vízilabda maradt fókuszban – hiszem, hogy a sportág szeretete nélkül nem is lehet kiemelkedőt alkotni a pálya széléről sem.

Fábián elárulta, hogy a női csapatottal 25 év alatt sikert sikerre halmozó Mihók Attila edzővel való közös együttműködése évek óta célja, mivel nagyra értékeli az egyesületben történő munkát.

– Jó úton halad az egyesület, példát adnak a rengeteg gyereknek, akik városunkban a vízilabdát választották sportágul, úgy, mint az én fiam is.

A fotózás 1.5 órán át tartott és 537x villant Fábián fényképezőgépje

Az egyesület folyamatosan keresi annak lehetőséget, hogyan tudna még többet adni a szeretett gyermekeinek, így nem volt kérdés, hogy ezzel a lehetőséggel élni fog.  A szezon elején kezdtük szervezni a fotózást, melyek október 31-re és január második felére kerültek.

A Kis-Pingvin Sportegyesületről készült képválogatás

A fotózás feltételei közé tartozott, hogy az alkotásoknál a gyerekek derekáig érjen a víz. Erre tökéletes helyszín volt a Fabó Éva Sportuszoda tanmedencéje. Az első felvonáson közel 130 gyerek vett részt (a budapesti Kis-Pingvin Sportegyesülettel együtt). A második alkalomnál tervek szerint körülbelül 40 fő fog a lencse elé állni, így a teljes utánpótlás bázist lefedjük.

– A klub utánpótláskorú játékosaival október végén megalkotott munkákkal elégedett vagyok, színvonalas egyéni játékosportrékat és csapatképeket készítettünk. Dicséret illeti a gyerekeket a hozzáállásukért, fegyelmükért, és természetesen hálás vagyok az edzőknek, akik végig segítőkészek voltak. A szervezésért pedig külön köszönet Gubik Krisztinának, az egyesület média felelősének.

A DFVE utánpótlás bázisáról készült képválogatás

Köszönjük Anda Fábiánnak a lehetőséget, hiszem öröm vele a közös munka! A teljes galériát itt lehet megtekinteni. Folytatás januárban a legkisebb pólósainkkal, akik már izgatottan várják azt a bizonyos szombati napot.