Támogasd a sikereinket!

támogatom

A három pontot ismét bezsebeltük

A DFVE női csapata a tegnapi napon, a szegedi együttes ellen folytatta a bajnokságot, melyen könnyed játékkal haza hozta a három pontot.


Szeged–Dunaújváros 6–17 (1–2, 1–5, 2–4, 2–6) 

Szeged: Gyöngyösi – Lendvai 4, Tátrai, Ráski 1, Szabó J., Kenéz 1. Csere: Vikor (kapus), Szabó K., Pap, Bocskay. Megbízott edző: Lakó Gábor. Megbízott edző: Lakó Gábor.
DFVE: Maczkó L. – Dobi 2, Horváth 2, Szabó 2, Garda 2, Mucsy 3, Sümegi 1. Csere: Jonkl 2, Sajben 1, Kardos L., Somogyvári 2, Pál, Kardos D. Vezetőedző: Mihók Attila.
Gól emberelőnyből: 7/4, illetve 5/2.
Gól ötméteresből: 2/2, ill. –.


A találkozóról a sajtótájékoztatón Mihók Attila azt mondta, az történt a meccsen, amit vártak. Kaptak egy mély zónavédekezést, ami mindig döntéshelyzetet eredményez, ezekben pedig nehéz megválasztani a befejezések megfelelő pillanatát:

Az első félidőben túlkombináltuk a játékot, sokszor nem az egyszerűbb, gyorsabb megoldást választottuk. A fordulás után ez megoldódott, védekezésben igyekeztünk fegyelmezettek maradni. Elégedettek vagyunk, készülünk a következő találkozóra – tette hozzá.

                      Szeged- Dunaújváros, végeredmény

Maczkó Lilla a DFVE kapusa, a Facebook oldalunkon közzétett összefoglaló videóban elmondta, hogy a gólok száma magáért beszél:

Nagyon jó, és pörgős támadásokat tudtunk bemutatni. Mindenképp megfogjuk nézni a hátrányokból kapott góljainkat és ezeket a hibákat kifogjuk javítani.


A szegedi kirándulás után sem pihenhetnek a lányok, hiszen szombaton Szentes csapatát fogadják.

Szép volt LÁNYOK! Hajrá ÚJVÁROS!