Támogasd a sikereinket!

támogatom

A MOL Női OB1: A 4. helyen zárták a bajnokságot-büszkék vagyunk rájuk!

A szezon elején a megújuló fiatal csapatunk célul tűzte ki, hogy bekerüljön a legjobb négy közé, és ezt sikerült is elérniük! Nagyon büszkék vagyunk rájuk! Nincs okuk szomorkodni, hiszen megújuló fiatal csapatról van szó, és a legnagyobb változás a szezonban pedig az új vezetőedző volt. Minden változáshoz remekül alkalmazkodtak, és ebben az évben is kiválóan teljesítettek.


DFVE – Eger 8-12 (2-1, 1-4, 3-3, 1-3)

DFVE: Maczkó – Garda 4, Sümegi, Dobi 2, Szabó 1, Horváth, Mahieu 1. Csere: Jonkl, Kardos L., Kardos D., Somogyvári, Pál. Vezetőedző: Vad Lajos.

Eger: Torma – Borsi, Belorio 4, Bódi 1, Parkes 3, Szellák 2, Szilágyi 1. Csere: Balogh (kapus), Weston 1, Sóti, Lendvai, Pogonyi. Vezetőedző: dr. Sike József.

Gól emberelőnyből: 2/11, illetve 5/12.

Gól ötméteresből: 2/3, illetve 0/1.


Az éremátadásnál Madaras Norbert szövetségi kapitányt Czere Laura (leány gyermek országos bajnok) játékosunk segítette

A bronzpárharc hazai medencében kezdődött és fejeződött be, de amit meg kell említeni, hogy pólósaink minden meccsen az utolsó pillanatig küzdöttek. Bár a mérkőzést Eger nyerte meg, és Madaras Norbert az ő nyakukba akasztotta a bronzérmeket, a hazai oldalon is voltak ünnepélyes pillanatok. Mihók Attila ugyanis elköszönt a szakmai stábból távozó Vad Lajostól, Fülöp Tibor másodedzőtől és Gere Sándor masszőrtől.

Vad Lajos, Gere Sándor és Fülöp Tibor /Forrás: duol.hu

Nagyon szépen köszönjük a munkájukat és gratulálunk a 4. helyezéshez! Büszkék vagyunk rátok! Hajrá CSAJOK! Hajrá ÚJVÁROS!

A találkozóról még többet itt tudok olvasni,