Támogasd a sikereinket!

támogatom

A sikeres menetelés tovább folytatódik – Női OB I.

A Bajnokok Ligája szereplés után tovább folytatódik a győztes sorozat.  Az E.ON Női OB I. – alapszakasz – 5. forduló győzelemmel zárult, ezzel megtartva a lányok a veretlenségüket.

Fotó:DFVE


DFVE – TIGRA-ZF-EGER 11-10 (2-2, 2-2, 5-2, 2-4)

DFVE: Aarts – Dobi 1, Mahieu 2, Szabó 1, Garda 2, Mucsy, Sümegi 3. Cs.: Maczkó, Jonkl 2, Sajben, Horváth, Somogyvári, Kardos D., Kardos L.

Vezetőedző: Mihók Attila

EGER: Kiss – Parkes 2, Czigány 3, Kékesi 2, Bódi, Szellák, Szilágyi D. 1. Cs.: Dulic, Jancsó, Borsi 2, Molnár, Katona, Weston, Szilágyi Sz.
Vezetőedző: dr. Sike József.


A találkozó az első két negyedben fej-fej mellett haladt, majd térfélt cserélve Mihók Attila együttese magasabb fokozatra váltott. Dobi, találatával átvettük az irányítást, így 5-2-re zártuk a harmadik negyedet. Az utolsó negyedben, inkább az ellenfél kapott szerepet, de így sem kerekedtek felül.

Fotó:DFVE


Dobi Dorina a  Facebook oldalunkon a meccsösszefoglalóban elmondta, hogy egy kemény mérkőzésen vannak túl. – Három és fél negyedig nagyon jól védekeztünk, csak hat gólt kaptunk, de utána egy kicsit szétesett a védekezésünk és így feltudott jönni az Eger. Azt is hozzátette, hogy elől is nagyon szép támadásokat vezettek le és szép gólokat lőttek. Azzal zárta az érékelést, hogy nagyon örül ennek a győzelemnek. Dorina nincs egyedül, hiszen mi is nagyon örülünk a győzelemnek. Szép volt lányok, büszkék vagyunk rátok.

Fotó:DFVE

Köszönjük minden kedves szurkolónak, hogy a mai napon is velünk voltak!

Hajrá DFVE! Hajrá ÚJVÁROS!