Támogasd a sikereinket!

támogatom

Hazai medencében folytatódik a bajnokság – Eger érkezik

Az E.ON Női OB I.  5.  fordulójában a DFVE gárda otthon az Eger csapatát fogadja.

A csapat vasárnap tért haza Franciaországból, ahol bravúros teljesítménnyel zárt. A pihenésre időt nem hagytak a mi lányainknak, hiszen ma este rangadót játszanak 19.00 órakor az eddig veretlen Tigra-Zf-Eger csapata ellen.


A duol.hu  a találkozóról így fogalmazott: Több okból is pikánsnak ígérkezik. Egyrészt az előző szezon kupadöntőjében – óriási meglepetésre – az Eger legyőzte a DFVE-t, a több éven át Dunaújvárosban dolgozó dr. Sike József vezetésével. Másrészt a hevesiek tovább erősítettek. Régi-új játékosként mai ellenfelüktől szerződtették Szilágyi Dorottyát, valamint Szellák Csenge is Újvárosból érkezett. Náluk folytatta a LEN Kupa-győztes Ethnikosztól távozó magyar válogatott, Parkes Rebecca is.


Az egri csapatot egykori dunaújvárosi játékosok erősítik, úgy minket egykor egri játékos Dobi Dorina személyében.

 

Dobi Dorina DFVE felnőtt női játékos, 4 sapka egyesület  facebook.dfve.eu  oldalán a  beharangozó videójában elárulta, hogy személy szerint nagyon izgatottan várja a találkozót, hiszen most fog először játszani a csapat ellen.  – Szerintem egy nagyon kemény meccs lesz  – tette hozzá. Mindenki nagy szeretettel vár a mérkőzésre és szeretné, ha minél többe kijönnétek szurkolni. 

Fotós:WPinside

Nem csak Dorina, hanem az egész  Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület nagy szeretettel vár minden kedves szurkolni vágyót a Fabó Éva Sportuszodába.

Hajrá LÁNYOK! Hajrá ÚJVÁROS!