Támogasd a sikereinket!

támogatom

DFVE úszásoktatás: A sárbogárdi CÁPÁK nyílt órákon vettek részt

A november 20-i héten vízben ügyeskedő gyerekektől és szülőktől volt hangos a sárbogárdi Egyed Mihály Tanuszoda, ugyanis a korábbi évekhez hasonlóan idén is nyílt napokat tartottak oktatóink. Ezeken a napokon a szülők betekinthettek az oktatási órák folyamatába és feltehették kérdéseiket.

Az óra kezdése előtt a szülők még egy kis biztatással látták el a gyerekeket

Kaszás Anita, az egyesület úszóoktató elmondta, hogy az oktatói csapat a gyerekekkel együtt izgatottan várták a nyílt órákat, azonban azt is elárulta, hogy ilyenkor nehezebb órát tartani:

– A gyerekek nagyon izgultak, hiszen anya, apa, papa és mama ott ültek a medencetérben és őket figyelték, ezért nehezebb volt lekötni a figyelmüket.

Folytatta: – Természetes, hogy a legcsendesebb és legfigyelmesebb gyerek is ilyenkor nyüzsög, mivel meg szeretné mutatni mindazt, amit az elmúlt hetekben elért és megtanult. Reméljük, hogy mindenki elégedett volt a látottakkal – zárta a szót.


Tervek szerint a következő ilyen alkalom karácsony előtti utolsó héten lesz, amelyre ugyanilyen nagy szeretettel várnak minden sárbogárdi CÁPÁT!

Köszönjük mindenkinek aki eljött! Hamarosan újra találkozunk!