Támogasd a sikereinket!

támogatom

Győzelemmel rajtoltunk – Női BL

Mihók Attila csapata győzelemmel mutatkozott be a Bajnokok Ligája első mérkőzésén, hiszen 11-14 -re győzte le a házigazda Mulhouse WP együttesét.

Fotós:WPinside


Mulhouse WP – DFVE 11-14 (0-4, 3-4, 4-3, 4-3)

A DFVE: Aarts, Maczkó (kapusok), Garda 5, Horváth, Mucsy 4, Dobi 2, Kardos D., Mahieu, Szabó 2, Sajben N., Jonkl 1, Kardos L., Sümegi.


Kiválóan, minden megilletődöttség nélkül kezdett a megfiatalított együttes, Mucsy duplája, Garda és Dobi góljára egyetlen válasz sem érkezett az első negyedben. A remeklés a következő nyolc percben is folytatódott, a negyed felénél Dobi révén már 6-1 volt az előny, s az ötgólos fór annak végéig is megmaradt. Ám mielőtt kényelmesen hátradőlhetett volna bárki is, a harmadik negyed elején a franciák két emberelőnyös góllal máris látótávolságon belülre kerültek, 8-5. Mielőtt nagyon izgulni kellett volna, Garda büntetőből és mezőnyből, Szabó pedig fórból gyorsan az addigi legnagyobb különbséget állította be, 11-5. A franciák azonban ekkor sem adták fel, Heurtaux kétszer betalált. A záró etapban jól menedzselte előnyét a DFVE, így végül fontos és magabiztos sikerrel nagy lépést tett a továbbjutás felé. – írta a duol.hu 

Holnap, 19-én két mérkőzés jön, délelőtt 11.30- kor a LEN Kupa győztes Ethnikosz Pireusz csapatával csapnak össze a lányaink, este 18.30 órakor, pedig az Sis Roma lesz az ellenfél. A LEN TV -n tudjátok követni élőben a mérkőzéseket.

Hajrá Csajok! Hajrá ÚJVÁROS!