Támogasd a sikereinket!

támogatom

Megnyertük, így EGYÜTT!

A budapesti, Kis-Pingvin Sportegyesület idén KIS PINGVIN SE néven elindult a Budapest Gyermek III.  (2010) és a Budapest Gyermek IV. Fiú Bajnokságban (2011). A Pingvineket mindkét bajnokságban DFVE játékosok erősítették.

Az alapszakasz végére EGYÜTT a kitűzött célt el is értük. A 2010- es korosztállyal első helyen zártunk  a ‘D’ csoport tabellájának legfelső fokán 21 ponttal. A 2011- es korosztállyal, pedig a ‘C’ csoportban a második helyen végeztünk 15 ponttal.

    Fotó: Kis-Pingvinek, 2010


 

 

Mezőnyjátékosok:

Budapest Gyermek III. Fiú Bajnokság: (2010): Posta Róbert Benjámin, Nagy Márk és Kis Benedek

Budapest Gyermek IV. Fiú Bajnokság (2011): Rácz István

 

 


Nagy Márkkal beszélgettünk a közös munkáról:

A Kis-Pingvin egy nagyon jó közösség, jó edzőkkel. A bajnokság elején még nehéz volt, hiszen az új csapattársaim neveit sem tudtam, de az idő segített abban, hogy közelebbről megismerjem őket, mind a játékrendszerüket és mind a személyüket. Azt, hogy két csapatban játszom egy jó lehetőségnek találom, hiszen új barátokat szerezhetek és új dolgokat tanulhatok. 

Milyen két helyen helytállni?

Nehéz mert néha egy kicsit belekavarodok, hogy mikor hol és melyik csapattal játszok, de megéri, hiszen ahogy említettem új barátokat szerezhetek, új dolgokat tanulhatok és egy új kezdet számomra.

Milyen a Pingvinekkel meccset játszani?

A csapatársakkal hasonló szinten vagyunk. Velük pörgősebb játékot játszunk, mint a DFVE csapattal.  Úgy érzem, hogy megtudtam ismerni a játékukat és tudtam hozzájuk kapcsolódni. Tavaly indultak a vízilabda vonalon, így kevesebb taktikát használnak még, de folyamatosan fejlődnek/fejlődünk egyéni és csapat szinten is. A mérkőzéseken szoros meccseket játszottunk, de mindig sikerült megnyernünk őket.  


 

Fotó: Kis-Pingvinek, 2011

 Gratulálunk! Hatalmas taps minden edzőnek és játékosnak. A kemény munka meghozta a gyümölcsét!

Hajrá DFVE! Hajrá Pingvinek! Hajrá EGYÜTT!

Fotó: Tabella – Alapszakasz – D csoport

  

Fotó: Tabella – Alapszakasz – C csoport

Részletek: Kis-Pingvin Sportegyesület