Támogasd a sikereinket!

támogatom

MOL Női OB I. Nagyon nagy szívvel játszottunk!

Fantasztikus kitartással és elszántsággal játszva, a DFVE vízilabda csapatunk közel állt az újabb bravúrhoz a Fradi elleni bajnoki elődöntő második hazai mérkőzésén szombaton. Háromszor is sikerült előnybe kerülnünk, ám a sok kiállítás végül legyengített bennünket, így az ellenfél kiegyenlített, majd az ötméteresekkel eldöntött párbajban jutott be a döntőbe.

Horváth Brigitta ötször talált az ellenfél kapujába

DFVE – FTC-Telekom 13-15 (1-1, 4-3, 4-2, 2-5, 2-4) – büntetőkkel 

DFVE: Maczkó – Sümegi 1, Garda 3, Szabó, Horváth 5, Dobi 3, Mahieu 1. Csere: Kardos D., Jonkl, Pál.

Ferencváros: Neszmély – Vályi 1, Leimeter 2, Pőcze 1, Gurisatti 3, Tóth Csabai 2, Dömsödi 1. Csere: Kiss (kapus), Máté 1, Gerendás 1, Farkas 1, Lengyel, Kuna 2, Bonca.

Statisztika


 

A lelátó megtelt ÚJVÁROSI szurkolókkal!

A női csapatunk végig harcolt az esélyesebb ellenféllel szemben, nem adták fel az utolsó másodpercig sem. Az Újváros, Újváros kórusa hangos tapsokkal támogatta őket a lelátóról. Az uszodában a négy negyed alatt érezhető volt feszültség, mivel a tét hatalmas volt. A közönség is érezte, hogy segíteni kell, ezért folyamatosan erős biztatás áradt feléjük. Mindezt a mérkőzés végén játékosaink, – akik közül néhányan könnyekkel küzdöttek – , vastapssal jutalmazták.

Nagyszerű teljesítményt nyújtottak pólósaink az egész szezon során. Büszkék vagyunk rájuk és megyünk tovább, hiszen vasárnap BRZONZMÉRKŐZÉS lesz a tavalyi címvédő Eger együttese ellen.


Köszönjük, hogy velünk voltatok! Hajrá ÚJVÁROS! 

Még több: A két mérkőzésről részletes összefoglalót írt a Dunaújvárosi Hírlap.

Sajtótájékoztató: DFVE vs FTC