Támogasd a sikereinket!

támogatom

MOL Női OBI 1: Az előny a Ferencvárosnál, nem adjuk fel!

Szerdán este elrajtolt a MOL Női OB I rájátszásának szakasza, ahol az elődöntő első felvonása egyértelműen a Ferencváros dominanciáját hozta. A fővárosi csapat egy lépéssel közelebb került a fináléhoz, azonban szombaton 17:00 órakor Gardáéknak lehetőségük lesz a visszavágásra.

Meccsplakát

Az első meccsen a Ferencváros 17-10-re győzött, így számukra egy újabb győzelem már a döntőbe jutást jelentené, míg pólósainknak szombaton van lehetőségük a bravúrra, hogy a mindent eldöntő harmadik mérkőzésre kényszerítsék a riválisukat.


Vad Lajos „Meglátjuk, mire leszünk képesek, de mint mondtam, feladni egy pillanatra sem fogjuk”

A szerdai összecsapáson Vad Lajos vezetőedző szerint pont abba a hibába estek, hogy elkezdték üldözni az eredményt, a lövéseket akkor engedték el, amikor nem kellett volna. A fontos pillanatokban nem tudtak élni a lehetőségekkel, elvitte a lányokat a hév. Azt azonban megígérte, hogy hiába a válogatottak sorával felálló Fradi az esélyes, az utolsó percig nem fogják feladni.


Szerdán két játékosunk is szemsérülést szenvedett, közülük Somogyvári Lili már biztosan nem tud játszani, míg Jonkl Csenge kérdőjeles.

Gyertek töltsük meg együtt az uszodát! Hajrá CSAJOK. Hajrá ÚJVÁROS!