Támogasd a sikereinket!

támogatom

Női BL: A sportág ünnepe lesz szombaton, érkezik a spanyol Sabadell csapata

Szombaton 17:00 órakor hazai medencében fogadja a női együttesünk a Bajnokok Ligája címvédő Sabadell csapatát. A spanyol gárda eddig  hatszor ülhetett a Bajnokok Ligája trónján és nagy esélye van idén is. Az újvárosi lányaink tavaly a negyedik helyen zártak, ami nagyon szép teljesítmény. A szezont pólósaink nem szokványosan kezdték, kisebb és nagyobb változások történtek a klub életében, de az akadályokat eddig szépen vették és egy csapatként tudtak működni. A szombati találkozón se lesz ez másképp.


Vad Lajos a DFVE női együttes vezetőedzője a Dunaújvárosi Hírlapnak a következőket mondta a találkozóról:

– Elég sok csatát megéltem már játékosként és edzőként, ezért teljesen nyugodtan várom a találkozót. Egyébként nagyon szeretem ezeket a meccseket, gondolom a játékosok is így érzik, mert ilyenkor mutathatják meg igazán, mit tudnak, milyen csapatot alkotnak. Nem minden nap adódik rá lehetőség, hogy ilyen kaliberű ellenféllel szemben bizonyíthatnak.

Vad Lajos vezetőedző nyugodtan várja a találkozót.

Folytatta:

– Ebben az esetben mondhatjuk azt, lehet esélyünk. Nagyon sok ki tud derülni ilyen mérkőzésen egy fiatalnál, még ha hibázik is, de szeretném látni azt, játssza a pólót és nem feltétlen kézi vezérléssel. Amit megadok taktikát, azt a személynek és a csapatnak is meg kell töltenie tartalommal. Ami pedig a számszerű tippelgetést illeti, azt a totózóban kell csinálni. Férfi vonalon játszottam az olasz Reccóval úgy, hogy néggyel kikaptunk itthon, de akkor éreztem, hogy igazából összeállt a csapat és egyben van. Azaz nem mindig a siker mutatja ezt. Az azonban biztos, a sportág ünnepe lesz szombaton, és előre is várom a fantasztikus dunaújvárosi közönség támogatását. Remélem, ezt meg is tudjuk hálálni.


Garda Krisztina csapatkapitány a mérkőzés beharangozó videójában biztatta a szurkolókat, hogy jöjjenek a mérkőzésre szurkolni, hiszen a támogatásukra nagy szükségük lesz.

– Ők a Bajnokok Ligája címvédői, úgyhogy egy nagyon komoly mérkőzésre számítunk. Mi mindent megteszünk, ami tőlünk telik.

Női Bajnokok Ligája csoportkör 3. mérkőzése

Mi is arra biztatunk benneteket, hogy gyertek és töltsük meg együtt az uszodát.

Hajrá CSAJOK! Hajrá ÚJVÁROS!