Támogasd a sikereinket!

támogatom

Az Öregfiúk mérkőzése után Zenta csapatával együtt közösen búcsúztatták az évet

A DFVE felnőtt férfi csapata évzáró rendezvényét december 15-én, pénteken tartották meg a Fabó Éva Sportuszodában. Egy barátságos ŐREGFIÚ mérkőzéssel búcsúztatták az évet a Szerbiából érkező Zenta csapatával.


DUNAÚJVÁROSI és a ZENTAI öregfiúk

A Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület (DFVE) a 2022-es évben újraélesztette a felnőttférfi vízilabda szakosztályát. A 2023-as szezont több új játékossal gördülékenyen kezdte meg, azonban igazán erős csoportban kellett bizonyítaniuk.


Az idei szezonban a DFVE csapata összekerült két bajnokesélyessel a Semmelweis Egyetem Sport Klub és ELTE-BEAC csapatával és két hasonló erősségű együttessel a Tatabánya VSE és Kecskeméti Vízilabda Egyesülettel. A Szemelweis és a ELTE ellen is sikerült jó mérkőzéseket játszaniuk, de az igazán izgalmas, szoros és tanulságos mérkőzéseket a Kecskemét és Tatabánya ellen játszották.

Felnőtt férfi csapata : DFVE Duna-Via

A keret hetente kétszer gyakorol a dunaújvárosi uszodában, bár néha előfordul, hogy a teljes csapat nem tud együtt edzeni, mivel több játékos Székesfehérvárról ingázik. Ennek ellenére szépen fejlődik és az új játékosok sikeresen beilleszkedtek, a csapat szívós munkája és elhivatottsága lendülettel viszi előre őket.

Tabella: Alapszakasz – C csoport.

Az alapszakaszban összesen 8 mérkőzést játszottak, sajnos hazai mérkőzésre nem került sor. A csapat bízik abban, hogy a rájátszási szakaszban lehetőségük lesz a hazai közönség előtt is jó mérkőzéseket játszani.

Gratulálunk az eddigi mérkőzésekhez!

HAJRÁ DFVE! Hajrá ÚJVÁROS!