Támogasd a sikereinket!

támogatom

Remek hangulatban zajlott a DFVE bemutató úszás!

Szívmelengető érzés volt látni, a sok mosolygó gyermek arcot és büszke szülőt, pénteken, a Fabó Éva Sportuszodában megtartott bemutató úszáson. Az egyesület oktatói csapata a gyerekekkel egész évben erre az eseményre készültek, hiszen itt van lehetőség megmutatni az egész éves munkájukat. Mindenkit izgalommal töltött el, hogy eljött a várva várt nap. Az eseményt Hompót-Miskovicz Zsuzsanna utánpótlás vezető nyitotta meg:

– Sok szeretettel üdvözlünk mindenkit az 2022-es évi DFVE-s bemutató úszáson. A mai nap a gyerekekről és az élményszerzésről szól. Nem is ragoznám tovább a szót, mindenkinek örömteli úszást kívánunk és jó időtöltést.

     

Az esemény végén Lénárt Judit úszásoktatót kérdeztük a szervezés folyamatáról:

-Hetekig készültünk erre a rendezvényre, tanítványokkal előre megbeszéltük, hogy, ki melyik úszásnemet szeretné bemutatni.

Azt is elmondta, hogy a a programot kér turnusba szervezték meg. A kicsik 16.00 órától, 90cm mélységű medencébe mutatták be úszástudásukat. A nagyobb gyermekek 17.00-tól, álltak fel a “rajtkőre” a medence mélysége pedig, 125cm-re nőtt. A szervezés és a lebonyolítással teljesen elégedettek voltak, a szülőktől sok pozitív visszajelzést és dicséretet kaptak.

-Számítottunk arra, hogy néhány gyermek túlizgulja, de olyanok is voltak, akik erejükön felül teljesítettek. Nagyon jó érzés volt látni, hogy a dobogóra mindenki boldogan lépett fel és örömmel vette át az érmet és a csokoládét – mondta.

Fotó: DFVE, szervezői csapat

Az eseményen több mint 90 DFVE-s gyermek vett rész! A Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület szervezői csapata nagyon szépen köszöni minden kedves szülőnek, nagyszülőnek és gyermeknek, hogy ezen a napon együtt örülhettek! Jövőre ugyanitt és ugyanekkor!

A teljes esemény képgalériája itt tölthető le!