Támogasd a sikereinket!

támogatom

7 év után megtört a jég!

A Tatabánya elleni győztes mérkőzést, az UVSE elleni összecsapás követte. Az E.ON Női OB I. 8. fordulóját, a Margit-szigeten, a Hajós Alfréd Sportuszodában játszották a DFVE leányok.


UVSEDFVE 5-8 (3–3, 0–2, 0–2, 2–1) 

DFVE: Aarts – Dobi D. 2, Sümegi N. 1, Géraldine M., Szabó N., Garda K. 1, Mucsy M. 1 Csere: Maczkó (kapus), Jonkl Cs., Sajben N., Pál R.,  Somogyvári L., Kardos D. Horváth B. 3, Vezetőedző: Mihók Attila.


Mihók Attila teljesen elégedett volt a csapatával, hiszen hozták az elvárt szintet. 7 év után sikeresen megtört a jég , hiszen ilyen sok időt kellett arra várni, hogy idegenben a Hajós uszodában megtudják verni az Uvse csapatát. Attila ezt a lányoknak rendkívül kiemelte, hiszen ez nagy szó.  A csapat játékának legmeghatározó  eleme a védekezés volt. Laura Aarts egy védőfalat felhúzva két negyeden keresztül nem kapott gólt. Horváth csereként vízbe ugrása után  hátára vette a csapatot és megindultak a győzelem felé. A rutintalanabb játékosoknak is nagy szerepük volt, hiszen rendkívül gyorsan felkellett venni  az ellenfél csapatával a lépést. Ez a siker egy biztos löketet ad a csapat számára az elkövetkezendő meccsekhez.


Garda Krisztina, a DFVE csapatkapitánya, a Facebook oldalunkon megosztott mérkőzés összefoglalóban elmondta, hogy:

-Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert nagyon jól össze állt a védekezésünk, hiszen sok blokkunk volt. Azonban a fórokon van még mit csiszolni. Úgy gondolom az 5 gólból 2-3-at el is kerülhettünk volna, de így is sikerült nyernünk , úgyhogy büszke vagyok.


A DFVE női együttesnek, nem sok ideje maradt pihenni, ugyanis szombaton a UNI-GYŐR GYVSE csapata fogadja őket. A mérkőzés 18. órakor kezdődik az győri Aqua Sportközpontban.

Szép volt Lányok! Hajrá ÚJVÁROS!