Támogasd a sikereinket!

támogatom

A DFVE leány serdülő csapata Szentesen edzőtáborozott

A leány serdülő csapat az évet edzőtáborral kezdte meg, ugyanis a héten, három napra Szentesre utazott. A Szentesi Vízilabda Egyesület serdülő csapatával 5 mérkőzést is játszott, a csapatépítő programok sem maradtak el.


Horváth Minka a DFVE serdülő játékosa a beszélgetésünk során elmondta, hogy sokat tanulhattak ezekből a mérkőzésekből.

Kitűnő alkalom volt arra, hogy a téli szünet után visszarázódjunk a folyamatos versenyzésbe, edzésbe. Egy-két taktikai elemet is elkezdtünk gyakorolni, de alapvetően a játék élvezete volt a legfontosabb. A sok meccs mellett csapatprogramokon is részt vettünk, ahol a kissé szétszórt csapatunk összekovácsolódott – tette hozzá.

Fotó: A DFVE leány serdülő csapata edzőmérkőzés közben

Folytatta: – Sokat nevettünk és alaposan megismerhettük egymást. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és reméljük, hogy a jövőben még nyílik hasonló edzőtáborra lehetőségünk.

Schmidt Tamás, a DFVE leány serdülő csapat edzője a következőket mondta el:

Nagyon hasznos volt a tábor,  főleg így a szezon kezdete előtt. Viszonylag kevés idő alatt, sok edzőmeccset tudtunk játszani, ennek köszönhetően az edzőtábor elérte a teljes célját. Nagyon örülünk a lehetőségnek és köszönjük a Szentesi Egyesületnek a meghívást– zárta a szót.

Fotó: A DFVE serdülő csapata melegít az edzésre

A leány serülő csapat jelenleg a bajnokságban a 4. helyen áll. Az év első mérkőzésük, hétvégén vasárnap lesz hazai medencében. A III. kerület TVE együttesét fogadják, délután 15.30 órakor.

Minden kedves szurkolni vágyót szeretettel várunk!

Hajrá DFVE! Hajrá ÚJVÁROS!