Támogasd a sikereinket!

támogatom

Nyílt nap volt a Vasvári iskolában

A Vasvári Pál Általános Iskola szombaton délelőtt nyílt napot tartott. Az érdeklődés nagy volt a leendő tanulók és a szüleik részéről.
Az eseményen először a szülők a leendő elsősökkel megnézhettek egy tanórát, amit a mostani 4. osztályosokkal foglalkozó tanítók tartottak. Szeptembertől, ők foglalkoznak majd a kis elsősökkel, így ízelítőt kaphattak az érdeklődők a közös munkáról.

Fotó:Laczkó Izabella, Dunaújvárosi Hírlap

Gyenese Ágnes, DFVE edző elmondta, hogy:– Nagyon örülök annak, hogy olyan sokan látogattak el a “B” vízilabda osztályos terembe, hogy volt aki nem is fért be.

A tantermek után a tornaterembe költöztek át a jelenlévők, ahol 10 sportág képviselői várták őket, edzők és azok a vasváris tanulók, akik már sportolnak, köztük mi is.
– Mi nyitottuk meg a sort egy rövid filmmel, amelyben bemutattuk az egyesületünkbe járó gyermekek életét- mesélte az edző.
Folytatta: – A vetítést követően a 3-4. osztályos vízilabdázóink pókfocizással imitálták a pólózást. Az eseményen minden szórólapunk elfogyott, így reméljük hogy szeptemberben az összes érdeklődővel találkozunk és együtt kezdhetjük a tanévet -zárta a szót.


Köszönjük edzőinknek, Menczinger Katának, Gillich Alettának és Gyenese Ágnesnek, hogy képviselték az egyesületet. Az érdeklődőknek, pedig hogy eljöttek és megnéztek minket.
Az eseményről  duol.hu oldalán olvasható még!