Támogasd a sikereinket!

támogatom

A felnőtt női csapatunk a Balatonon edzőtáborozik

Az október 4-én rajtoló női bajnokság előtt megkezdte felkészülését a felnőtt női csapatunk. Az edzőtábor július 31-én, hétfőn, Balatonvilágoson vette kezdetét, és a tervek szerint a lányok az augusztusi hónap során is ezen a helyszínen folytatják felkészülésüket. Jelenleg a csapat tagjainak sora nem teljes, hiszen többen a felnőtt és korosztályos válogatottakban vettek részt világversenyeken, vagy éppen készülnek ezekre.

Az úszás előtti seflie (Lili, Dorina, Niki, Lilla, Luca)

Az edzésekről beszámolva, Szabó Nikolett, a DFVE csapat játékosa, elmondta:

A Balatonon számos különféle tevékenységgel erősítjük fizikai és mentális állapotunkat. Az edzéseink során SUP-ozunk, emelkedő tekeréseket végzünk, úszunk a Balatonban, és természetesen még rengeteg más edzésforma is helyet kap. Taktikai felkészülésünk főként Enyingi Cifrakert Tanuszodában zajlik, ahol délutánonként a maximális figyelmet és segítséget kapjuk annak érdekében, hogy képességeinket a legmagasabb szinten kamatoztathassuk. Ebben a hónapban elsajátítjuk a kitartás és akarat fontosságát is.”


Annak ellenére, hogy a csapat jelenleg kisebb létszámmal dolgozik, a napjaikat családias hangulatban töltik, ahol még a születésnapokról sem feledkeznek meg egymás között. Ez az összetartás és támogató légkör tovább erősíti a csapat egységét és motivációját az előttük álló kihívásokra.

 

A születésnaposaink: Pál Réka és Maczkó Lilla

 

A teljes csapat várhatóan a horvátországi III. PLEJADE nemzetközi tornára áll össze, melyet 2023.szeptember 15-17. között rendeznek meg. A DFVE együttes korábban már részt vett ezen a történelmi eseményen és azt meg is nyerte.

Menetrendje a tornának itt nézhető meg.

Hajrá Csajok! Hajrá ÚJVÁROS!