Támogasd a sikereinket!

támogatom

A legjobb négy közé jutás a tét!

A női együttes a tegnapi napon Barcelonába utazott, hiszen ma 14. 00 órakor  a Női Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzését a spanyol Mediterrani csapata ellen játsza.


Mihók Attila együttese szerdán a Fradi csapata ellen játszott egy igen komoly mérkőzést, alaposan megszorongatta a zöld-fehéreket, és csak az utolsó másfél percben veszítette el a mérkőzést. A FTC elleni bajnoki vereség ide vagy oda, a vezetőedző elégedett az eddigi munkájukkal és  teljesítményükkel. – „A szezon elején a céljainkat nem mondtuk ki, mert fogalmunk sem volt, hova kalibráljuk magunkat. Viszont a Fradi meccs nagyon jó visszajelzése és megerősítése volt az eddigi munkánknak.”


Sajben Nikolett, DFVE játékosa a Facebook oldalunkon közzétett beharangozó videóban elmondta ” Remélem sikerült kijavítani azokat a hibákat amit a Fradi ellen vétettünk. Úgy érzem, hogy jó állapotban van a csapat, remélem hogy a maximumot tudjuk nyújtani és egy nagyon jó mérkőzést tudunk játszani.


A „Csoda csapatunk” egyáltalán nem esélytelen a spanyol Mediterrani ellen, relális esély van arra, hogy tovább írhatják a bravúrt.

A meccset élőben a LEN TV -n tudjátok nézni.

Mégtöbbet az eseményről a duol.hu tudsz olvasni.

Hajrá CSAJOK! Hajrá ÚJVÁROS!