Támogasd a sikereinket!

támogatom

BENU Női MK: Elődöntő a zöld-fehérek ellen

Pénteken kezdetét veszi a Női Magyar Kupa négyes döntője, az ÚJVÁROSI LÁNYAINK pedig ismét szurkolhatunk. Az izgalmas eseményen a női pólócsapatunk a Ferencváros csapatával csap össze, este 18 órakor, a BVSC uszodájában. Örömmel várjuk a helyszínre a DFVE szurkolókat, azok akik viszont távolabb vannak, azok is élőben követhetik az elődöntőt az M4 Sporton keresztül.

MOL OBI: 4. forduló: DFVE vs FTC-TELEKOM (8-9)

Az Újvárosi Lányok büszkék lehetnek múltjukra a Magyar Kupa terén, hiszen 14 alkalommal jutottak el a döntőbe, és ebből 8 alkalommal hódították el a Magyar Kupa címét. A bajnokságban már korábban találkoztak az FTC-TELEKOM csapattal, és bár akkor 8-9 arányban alulmaradtak, azóta komoly fejlődésen mentek keresztül. A lányok részt vettek több rangadón is, ahol kiválóan mutatták be fejlődésüket.

2020:A győztes Dunaújváros játékosai ünnepelnek a kupával a női vízilabda Magyar Kupa döntőjében játszott UVSE – Dunaújváros mérkőzés végén.

Ezt a fejlődést Maczkó Lilla a beharangozó videóban is megerősítette:

– A bajnokságban egy nagyon jó mérkőzést tudtunk ellenük játszani. Azóta úgy érzem előreléptünk, mint támadásban mint pedig védekezésben…


” A zöld-fehérek tűnnek a négyes döntő esélyeseinek, ám ehhez az újvárosiaknak is lesz néhány szavuk, mert bár tavaly lemaradtak a végjátékról, az előző három évben rendszeresen ott voltak a fináléban és 2019-ben és 2020-ban nyertek is (és 14 fináléban aratott 8 győzelemmel abszolút csúcstartók).” – írta a Magyar Vízilabda Szövetség

Hajrá CSAJOK! Hajrá ÚJVÁÁÁROS!