Támogasd a sikereinket!

támogatom

DFVE Nyári Úszó- és Sporttábor: A meglepetés ajándék idén sem marad el – Jelentkezz még ma!

A DFVE egyesület idén is nagy örömmel szervezi meg a Nyári Úszó-és Sporttábort, amelyre szeretettel várják mind a saját, mind a külsős gyerekeket. A tábor különlegessége a változatos programokon túl az, hogy a gyerekek korosztályok szerint szerveződnek, így minden gyermek a számára legmegfelelőbb környezetben töltheti el a nyarat. Fontos kiemelni, hogy az úszástudás nem feltétele a tábornak, így bátran jelentkezhetnek azok a gyerekek is, akik még nem tudnak úszni.

A 2023-as táborozóink ( 6-10 éves korosztály)

Az egyik célcsoport a 4-5 éves korosztály, akik számára csendes pihenőt is biztosítanak, hogy a nap folyamán feltöltődhessenek. A másik célcsoport a 6-10 éves gyerekek, akik számára dinamikusabb és mozgalmasabb programokat kínálnak. Náluk nincs csendes pihenő, de elárulhatjuk, hogy a hét közepére már ők is elfáradnak.

A tábor turnusai limitáltak és kis létszámmal működnek (maximum 20 fő/turnus), hogy az oktatók minden gyermekre megfelelő figyelmet tudjanak fordítani. A programok minimálisan változnak a korosztályok szerint, de minden nap biztosított az úszásoktatás és az úszásedzés, szakképzett úszóoktatókkal.

Extra szolgáltatás: A tábor különlegessége még az is, hogy turnusonként messenger csoportok kerülnek létrehozásra, melyek tagjai kizárólag az adott turnus résztvevői. A táborvezető minden nap egy rövid élménybeszámolót ír ide, csatolva képeket és videókat a napi pillanatokról. Ezzel a szülők is beleláthatnak a tábor napjaiba, és követhetik gyermekeik élményeit.

A táborban résztvevő gyerekeket meglepetés ajándék is várja. Tavaly egyesületi logóval és színnel ellátott kulacsot kaptak a résztvevők, két éve pedig egy menő napszemüveget. Az ajándék idén sem marad el, így érdemes mihamarabb jelentkezni!

Ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget! A DFVE egyesület élményekkel és vidámsággal teli nyarat kínál minden résztvevőnek. Jelentkezzetek most!

Hogyan tudsz jelentkezni? Kérlek, kattints a „JELETKEZÉSI ŰRLAP” feliratra. A táborról bővebben a „TÁBOR” feliratra kattintva tudsz olvasni.