Támogasd a sikereinket!

támogatom

U17-es válogatott edzésnapot tartott a Margitszigeten: Tuza Szonja mesél

Hétvégén június 9-én vasárnap edzésnapot tartott az U17-es válogatott a Margitszigeten. Két DFVE játékos (Szopori Nóra és Tuza Szonja) is meghívást kapott erre az eseményre, azonban csak Szonja tudott részt venni. Vele beszélgettünk a nap részleteiről és élményeiről.

A válogatott edzésen Tuza Szonja képviselte az egyesületet 

„Nagyon szép időnk volt vasárnap reggel. A szárazföldi bemelegítés után egy átmozgató úszással kezdtünk, rövid pörgetésekkel. Ezután volt pár lövő gyakorlat, majd taktikáztunk, átvettük a védekezéseket, valamint átismételtük az eddig gyakorolt emberelőnyös támadásokat és a védekezést. A délutáni edzésen szintén rövid labdás bemelegítés után folytattuk a taktikát, magunk közötti kétkapuval, így tökéletesítve a védekezésünket.”


Az is megtudtuk, hogy a folytatás két hét múlva lesz, ami egy martfűi edzőtábor keretében fog zajlani és egy tornával fog zárulni.

„Ezen a tornán lehetőségünk lesz megmérkőzni a 2008-as magyar és ausztrál válogatottal. Mindenki nagyon várja a folytatást, és örülünk annak, hogy lesz lehetőségünk más csapatokkal is játszani és készülni.”

Sok sikert kívánunk Tuza Szonjának és a csapatnak a közelgő edzőtáborhoz és tornához! Reméljük, hogy Szopori Nóra is ott tud majd lenni és tudja erősíteni a válogatottat.


Hajrá Csajok! Hajrá Újváros! Hajrá Magyarok!