Támogasd a sikereinket!

támogatom

Év Sportolói: Szavazz a DFVE együttesre és Garda Krisztinára

A duol.hu és a Dunaújvárosi Hírlap idén is keresi a 2023-as év legjobb sportolóit. Ezúttal is olvasóink, támogatóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjakat.

Év Sportolója 2023 szavazást négy kategóriában –  női és férfi egyéni, női és férfi csapat – indították el. A DFVE együttes a női egyéni és a női csapat kategóriában érdekelt.

A Dunaújvárosi Hírlap jelöltjei a női egyéni kategóriában Garda Krisztina mellett Czifra Lili (tornász) Kovács Zsófia (tornász), Nyikos Veronika (birkózó) és Szellák Szabina (kajakos) sportolók.

Garda Krisztina a felnőtt női csapatunk csapatkapitánya

A női csapatok jelöltjei Angels NJSE (jégkorong), DKKA (kézilabda), DKSE (torna) és természetesen a DFVE felnőtt női csapata!

DFVE Felnőtt női együttese: A képről hiányzik betegség miatt Sümegi Nóra

Támogatóink az online szavazataikat MÁRCIUS 3-án délelőtt 10 óráig tudják leadni. Egy jelöltre naponta egy e-mail-címről csak egy voksot adhatnak le, de ezt egyszerre megtehetik személyre és csapatra is.  Az oldalon a számok nem lesznek láthatók, így a leadott szavazatok száma előttünk titok. A legtöbb voksot kapott jelölt nevét a szavazás lezárását követő napon a duol.hu-n és a Dunaújvárosi Hírlapban is közzétesszik.

Szavazz Garda Krisztinára és a DFVE együttesre! Szavazásra fel! Hajrá Grida! Hajrá DFVE! Hajrá CSAJOK!

Szavazok!