Támogasd a sikereinket!

támogatom

Felnőtt női csapatunk Marokkóba repül

A felnőtt női csapatunk május 30-án, indul útnak Marokkóba, ahol különleges edzőtáborban vesznek részt. A csapat lassan két hete fejezte be szereplését a Felnőtt Női Országos Bajnokságban, ahol olyan eredményesen meneteltek, hogy döntősök lettek. Sajnos a bravúr nem jött össze, ugyanis az Eger csapata mindkét fordulón legyőzte a lányokat, így végül a második helyen végeztek a tabellán.

Az előttük álló utazásról Horváth Brigitta, a DFVE felnőtt női játékosa mesélt nekünk. Elmondása szerint Rabatba, Marokkó fővárosába repülnek, hiszen meghívást kaptak a Marokkói nemzetközi tornára. Az ott töltött egy hét alatt a Toulon Waterpolo női csapatával találkoznak, akikkel május 31-én, június 1-jén és június 3-án játszanak meccseket.

Horváth Brigitta is izgatottan várja az utazást

Fontos megjegyezni, hogy nem minden játékos utazik el a marokkói edzőtáborba.

Csak azok a játékosok vesznek részt, akik nem játszanak a hétvégi Leány Ifjúsági nyolcas döntőben és nincsen egyéb elfoglaltságuk a magyar válogatottal. 

Az utazást, Brigitta elmondása szerint mindenki nagyon várja, különösen azért, mert jólesik egy kicsit kiszakadniuk a hétköznapokból.

Amikor megkérdeztük tőle, hogy milyen a hangulat a csapatban, különösen a bajnoki cím elmaradása után, Brigitta elmondta, hogy az év elején, amikor a fiatal csapattal nekivágtak, senki sem számított arra, hogy eljutnak a döntőbe és bejutnak a Női Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé.

– Így belegondolva szép ez az ezüstérem. 

Mihók Attila csapatának a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről indul a járata. Tervek szerint június 5-én térnek haza, remélhetően sok szép élménnyel és új tapasztalatokkal gazdagodva.