Támogasd a sikereinket!

támogatom

ikon-helyszin-narancs

Budapest

2011-ben alapítottuk a KIS-PINGVIN Sportegyesületet azzal a céllal, hogy a mai rohanó világunkban ön és csapatfegyelmet, valamint a játék és a közösség élményét adhassuk át a gyerekeknek, azt amit mi is átéltünk és átélünk a mai napig amikor átlépjük az uszoda küszöbét. Nem utolsó sorban szeretnénk egyfajta mozgáskultúrát állandósítani a gyerekek életében mely segít leküzdeni a napjaink fenyegető egészségügyi kockázatát az elhízást. Erre teremt ragyogó lehetőséget az úszás és a vízilabda, hiszen mint tudjuk a víz az éltető elemünk és örömünk.

2022-től dolgozunk szorosabban össze a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda egyesülettel. A szakmai iránymutatás mellett a gyerekek közös versenyeztetésén is együtt dolgozunk. A fúzió segítségével már több lány és fiú is szerepet kapott az országos bajnokságokban, illetve a korosztályos válogatottban.

JELENTKEZZ!
ikon-vizilabda-kék

Vízilabda oktatás

ikon-uszo

Úszás oktatás

BUDAPEST
ikon-kacsa-kék

Speciális Oktatás

Menczinger_Melinda2 (1)
Menczinger Melinda
Kis-Pingvin alapítója: EDZŐ/OKTATÓ
Török_Fanni2 (1)
Török Fanni
EDZŐ/OKTATÓ
Ádám_Emília2 (1)
Ádám Emília
EDZŐ/OKTATÓ
menczinger_kata
Menczinger Kata
EDZŐ/OKTATÓ

Gyáli Járási Tanuszoda

2360 Gyál, Tulipán u. 42,

BUDAPEST

fdsfddf

Menczinger_Melinda2 (1)

Menczinger Melinda

Kis-Pingvin alapítója: EDZŐ/OKTATÓ

Török_Fanni2 (1)

Török Fanni

EDZŐ/OKTATÓ

Török Fanni vagyok, a Kis-Pingvineknek csak Fanni “néni”… Azt hiszem az óvodában kezdődött minden. Mármint ami a víz iránti szeretetet illeti. Rendszeresen jártunk úszni és gyakran rendeztek nekünk háziversenyeket is. Arra emlékszem, amikor egy zsámolyból kreált dobogón álltam… azt hiszem akkor már bennem volt a versenyszellem. Ezek után az iskolával kerületi diákolimpián kellett indulni addigra már a váltóverseny lett a kedvencem. Ott csapatban kellett nyerni, az jobban motivált, mint az egyéni versenyszámok. Ebből kifolyólag előbb-utóbb meg is untam az úszást. Nem volt opció, hogy nem sportolok, ezért próbáltam keresni valami mást, ami egy új kihívás. Apukám is vízilabdázott korábban, így adta magát a szülői iránymutatás is. A vízilabdának köszönhetően ismertem meg Melindát és a Kis-Pingvineket. Együtt vízilabdáztunk, ahol igazi barátság szövődött kettőnk között az évek során. És a szó legjobb értelmében megfertőzött az uszodai világgal a partról is. A pingvineknél éreztem újra azt, hogy milyen jó egy közösségbe, egy csapatba, egy családba tartozni. Célom, hogy a gyerekek is ugyan ilyen szenvedéllyel szeressék ezt a sportot és élvezzék minden percét még ha néha ez sok munkával és küzdelemmel jár. Szeretném, hogy az ovisok, akiket úszni tanítunk egyszer úgy emlékezzenek vissza a házi úszóversenyeinkre, mint én. Nekik is egy kezdő löketet adjon és motivációt nyújtson. Illetve vízilabdásainknak nincs is fontosabb, hogy megtanítsuk együtt bármire képesek és mögöttük mindig ott van egy család, egy közösség, akire bármikor számíthatnak!

Ádám_Emília2 (1)

Ádám Emília

EDZŐ/OKTATÓ

menczinger_kata

Menczinger Kata

EDZŐ/OKTATÓ

A mindennapi életemet már gyermekkoromtól a sport határozza meg. Versenyúszásból váltottam át vízilabdára és közel 25 éves pályafutást tudhatok magamévá. Számomra nem volt kérdés, hogy az aktív sportolói életem után is az uszoda világábán szeretnék megmaradni, mint edző. Célom, hogy a gyerekekkel is megszerettessem ezt a számomra kedves sportágat, legalább fele annyira, mint ahogy én szeretem a mai napig!

Büszke vagyok arra, hogy magyar bajnok, magyar kupagyőztes, szuperkupa győztes és olimpiai negyedik helyezett vagyok. Emellett az Eb-n és Vb-n is harmadik helyet szereztem.