Támogasd a sikereinket!

támogatom

ikon-ember

Fiú Ifjúsági Országos Vízilabda Bajnokság A2 csoport

 

ikon-edzok-kicsi

Stáb

kov cs_jozsef
Kovács József
ÚSZÓEDZŐ
abrahamovics_gabor
Ábrahámovics Gábor
UTÁNPÓTLÁS EDZŐ
volf_jozsef
Volf József
UTÁNPÓTLÁS EDZŐ
ikon-ember-kicsi

Játékosok

Az úszás iránti szenvedélyem 1976 óta tart, amikor elkezdtem foglalkozni vele. 1985-ben sikerült megszereznem a szakedzői diplomát, amely azóta is fő foglalkozásom. A pályafutásom során több VB, EB és Országos Korosztályos Bajnokot neveltem ki.

Az én sportpályafutásom a vízilabdával kezdődött, hiszen 1992-ben csatlakoztam az egyesülethez, mint utánpótlás játékos. Az idő múlásával folyamatosan érdeklődtem a vízilabda iránt, és ennek köszönhetően 2016 óta az egyesületnél dolgozom vízilabda edzőként. Munkámat jelenleg az országos gyerek, serdülő és ifjúsági csapatok edzőjeként végzem, de emellett a felnőtt férfi csapat edzőjeként is tevékenykedem. Ha időm engedi, a legkisebb utánpótlás csapatoknál is szívesen segédkezem. Célom, hogy átadjam a következő generációknak azt, amit én a sportágtól kaptam, és olyan hogy ép, egészséges, értékes embereket adjak a társadalmunknak!

Dunaújvárosban születtem és itt kezdtem el vízilabdázni. Nagyon szeretek minden sportot de a vízilabda a szívem csücske. Rengeteg szuper élményt és barátot szereztem határon belül és határon túl is a vízilabdának köszönhetően. Ezt a sok-sok jót szeretném átadni minden a gyereknek akivel van szerencsém együtt dolgozni