Támogasd a sikereinket!

támogatom

ikon-helyszin-narancs

Dunaújváros

A DFVE egyesület 1989 óta részese a dunaújvárosi uszoda életének. Mindössze 2011 óta gondoskodik arról, hogy a gyermekek és fiatalok számára kiváló úszásoktatást biztosítson.

Az egyesületünk dunaújvárosi helyszíne a FÓKA fantázia nevet viseli, melyet 2022-ben nyerte el. Ez a név hamar a gyermekek szívébe lopta magát, hiszen a gyerekek örömmel emlegetik ezt a fantasztikus nevet. A DFVE egyesület nem csak egy klub, hanem egy olyan közösség, ahol a gyerekek önfeledten szórakozhatnak és tanulhatnak egyaránt.

Tudjuk, hogy a gyerekek számára az élmények és a közösség fontos, ezért minden évben szervezünk számukra tematikus programokat. A Karácsonyi bemutató úszás például különleges alkalom, amikor a gyermekek családjuknak és barátaiknak mutathatják be, hogy mennyit fejlődtek az év során. Nyári táboraink pedig kiváló lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek, hogy még mélyebben belemerüljenek az úszás világába és új barátokra leljenek.

Nálunk nincs szezonális korlátozás, hiszen egész évben szeretettel várjuk szolgáltatásainkra a tanulni és fejlődni vágyó gyermekeket.

Csatlakozz hozzánk és legyél te is tagja a DFVE, DUNAÚJVÁROSI FÓKÁKNAK!

JELENTKEZZ!
ikon-vizilabda-kék

Vízilabda oktatás

Előkészítő – 1. szint
Előkészítő – 2. szint
Előkészítő – 3. szint
ikon-uszo

Úszás oktatás

ikon-kacsa-kék

Speciális Oktatás

ssdasda
Hompót-Miskovicz Zsuzsanna
OKTATÁSVEZETŐ
gillich_aletta
Gillich Aletta
DUNAÚJVÁROSI RÉGIÓVEZETŐ/OKTATÓ/EDZŐ
gyenese_agnes
Gyenese Ágnes
ÚSZÓEDZŐ
honlap
Mészáros Amanda
OKTATÓ
menczinger_kata
Menczinger Kata
EDZŐ/OKTATÓ
dasdas
Zsámbok Lili
VEZETŐEDZŐ/OKTATÓ
lovaszne_lenart_laura
Lénárt Judit
SÁRBOGÁRDI RÉGIÓVEZETŐ/ OKTATÓ

Fabó Éva Sportuszoda

2400 Dunaújváros, Építők útja 9.

Konditerem

Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Vendégeinket, hogy 2021. május 10-től védettségi igazolvánnyal rendelkezők és versenyszerű sportolók látogathatják a konditermet.

A már megváltott tavaly novemberi bérletek 2021.05.10. napjától a következő 30 napban érvényesek lesznek.

Nyitvatartás: 

  • Hétfő: 6:00-21:00
  • Kedd: 6:00-21:00
  • Szerda: 6:00-21:00
  • Csütörtök: 6:00-21:00
  • Péntek: 6:00-21:00
  • Szombat: 6:00-21:00
  • Vasárnap: 6:00-21:00

Bérlet vásárlás minden hétköznap:

9:00-11:00

15:00-19:00

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

DFVE Csapata

Előkészítő – 1. szint

A gyerekek már ismerik mind a három úszásnemet és már mindig mélyvízben dolgoznak. Jelenleg a 8-9 éves gyermekek járnak ide. Ez a csoport már összeszokott csapatban dolgozik. Részese az általunk szervezett házibajnokságoknak. Az edzéseket nagyon sok szárazföldi koordinációs és ügyességi feladat színesíti. Rengeteg labdás feladatokat ismernek a vízben. Jövő évtől elkezdenek ismerkedni a hivatalos bajnoksággal, meccsre járással.
Ide akkor lehet csatlakozni, hogyha a gyermek átmegy az úszás és a labdás felmérésen.

Előkészítő – 2. szint

Azok a gyermekek járnak ide akik jelenleg a 7-8 évesek és akiknek már van egyfajta alapja az úszással kapcsolatban, de még nem úsznak év kezdés elején a mélyvízben, de az úszás tanulás részéről év végére mindenki a mélyvízben fog dolgozni. Célunk, a három úszásnem megtanítása. Egyre több vízilabdás elemeket is becsempészünk az edzésekbe és emelett több színes szárazföldi gyakorlatokat is csinálunk. Ez a csoport már indul a mini házibajnokságon is.
Ide lehet csatlakozni bármikor ha a gyermek átmegy az edzők általi úszás felmérésen.

Előkészítő – 3. szint

Azok a gyermekek tartoznak ebbe a csoportba akik ismerkednek a vízzel, a labdával de még nincsen semmiféle előképzettségük. Kicsik, jelenleg a 6-7 éves gyermekek járnak ide. A foglalkozás a kismedencében zajlik, játékos úszásoktatassal és labdázással. Ide folyamatosan lehet csatlakozni, évközben is.

ssdasda

Hompót-Miskovicz Zsuzsanna

OKTATÁSVEZETŐ

+36302778833
oktatas@dfve.eu
gillich_aletta

Gillich Aletta

DUNAÚJVÁROSI RÉGIÓVEZETŐ/OKTATÓ/EDZŐ

Vízilabda edző és úszó oktató vagyok az egyesületben. 7 éves korom óta tagja vagyok az egyesületnek, és 15 évnyi vízilabdázás után döntöttem úgy, hogy maradok, hogy az edzői és oktatói munkámmal segítsek abban, hogy minél több kisgyerek megismerje és megszeresse a vízilabdát vagy önmagában a vizet. Szerintem a munkám sokszínű, és nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni. Az első alkalmakat különösen kedvelem, amikor némelyik gyermek félve jön az uszodába, de aztán boldogan távozik az edzésről.

Úszószakedző és számítástechnikai rendszerszervező diplomám van, ezen kívül felsőfokú külkereskedelmi és mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezem. 24 évig aktívan sportoltam búvárúszóként. Aktív sportolásom során Európa Bajnoki 2. helyezést értem el. Az életem elválaszthatatlan része a sport. 30 éve dolgozom úszóedzőként, több korosztályos bajnokot neveltem. 5 éve dolgozom ennél az egyesületnél. Ez idő alatt az összes 14 év alatti csoport hozzám jár úszóedzésre. Tanulom a vízilabda alapjait is. Nagyon fontosnak tartom, hogy ezek a gyerekek minél jobb úszástechnikát tanuljanak, ezzel is segítve a vízilabdaedzők munkáját. Az edzéseken törekszem a szakmai tudásomat maximálisan átadni és azokat szárazföldi játékos gyakorlatokkal élvezetesebbé tenni. 3 éve a Sportiskolában is sikerült elindítanom minden évben egy vízilabda osztályt. A munkám a hivatásom imádom és nagyon szeretek a gyerekekkel sportolókkal foglalkozni.

honlap

Mészáros Amanda

OKTATÓ

A DFVE csapatának egyik úszóoktatója vagyok. A sport és az úszás mindennapos része volt az életemnek, gyermekkorom óta. Testnevelő edzőként szereztem diplomát a Pécsi Tudományegyetemen, majd az oktatói képzést is elvégeztem. Hét éve foglalkozom oktatással. Fő célom, hogy minden hozzám járó gyermek stabil úszást szerezzen az évek során. Óráimon igyekszem mindezt változatos játékokkal, feladatokkal megoldani a piciknél és nagyoknál egyaránt. Pozitív számomra, amikor óra végén a kitűzött célok sikerülnek és látom a gyermekek szemében is az örömöt, izgatottságot, amikor alig várják, hogy következő alkalommal újra találkozzunk.

menczinger_kata

Menczinger Kata

EDZŐ/OKTATÓ

A mindennapi életemet már gyermekkoromtól a sport határozza meg. Versenyúszásból váltottam át vízilabdára és közel 25 éves pályafutást tudhatok magamévá. Számomra nem volt kérdés, hogy az aktív sportolói életem után is az uszoda világábán szeretnék megmaradni, mint edző. Célom, hogy a gyerekekkel is megszerettessem ezt a számomra kedves sportágat, legalább fele annyira, mint ahogy én szeretem a mai napig!

Büszke vagyok arra, hogy magyar bajnok, magyar kupagyőztes, szuperkupa győztes és olimpiai negyedik helyezett vagyok. Emellett az Eb-n és Vb-n is harmadik helyet szereztem.

 

dasdas

Zsámbok Lili

VEZETŐEDZŐ/OKTATÓ

Az uszoda világába 7 éves koromban cseppentem. Úszóként kezdtem, majd vízilabdázó lettem. 18 évig voltam élsportoló, majd edzőként funkcionáltam az egyesületnél. Kommunikációs és mentálhigiénés diplomával, valamint sportedző végzettséggel rendelkezem. Kisebb kihagyás után újra az uszodába vágytam. Jelenleg DFVE felnőtt férfi csapat vezetőedzője vagyok ezen túl pedig az egyesület úszóoktatói csapatát erősítem.

lovaszne_lenart_laura

Lénárt Judit

SÁRBOGÁRDI RÉGIÓVEZETŐ/ OKTATÓ

23 éve kezdtem úszásoktatóként dolgozni Szegeden. Mivel mindkét gyermekem a DFVE egyesületbe igazolt, két éve az egész családom hazaköltözött Dunaújvárosba.

Számomra az a legfontosabb, hogy a gyerekek megszeressék a vizet, az úszást és szívesen jöjjenek. Óriási motiváció számomra, amikor egy félős gyermekkel eljutok odáig, hogy beszoktathatom a mélyvízbe. Ez mindig új erőt ad a folytatáshoz és biztosít arról, hogy érdemes dolgozni. A tehetséges és szorgalmas gyerekeket, akik szeretnék kipróbálni a vízilabdát, tovább irányítom az előkészítő csoportba.

Szerencsére elmondhatom, hogy szeretem a munkámat, és remélem, még sokáig maradhatok a pályán.