ikon-helyszin-narancs

Sárbogárd

Duis feugiat accumsan convallis. Quisque in ultrices felis. In hac habitasse platea dictumst. Integer feugiat finibus vulputate. Fusce id nunc a nulla vehicula maximus ut quis velit. Integer turpis urna, tincidunt at tempus hendrerit, semper non ligula. Nulla facilisi. Pellentesque aliquam erat vel velit sollicitudin, sit amet posuere velit aliquam.

Kapcsolat / Írj ránk ha jelentkezni akarsz!
ikon-vizilabda-kék

Vízilabda oktatás

ikon-uszo

Úszás oktatás

ikon-kacsa-kék

Speciális Oktatás

BABAÚSZÁS
foto-0
Kaszás Anita
OKTATÓ/ BABAÚSZÁS
volf_jozsef
Volf József
EDZŐ
lovaszne_lenart_laura
Lénárt Judit
SÁRBOGÁRDI RÉGIÓVEZETŐ/ OKTATÓ

Egyed Mihály Tanuszoda

7000 Sárbogárd, Sport u. 1083/2.

BABAÚSZÁS

foto-0

Kaszás Anita

OKTATÓ/ BABAÚSZÁS

A DFVE-ben 2019 óta dolgozom babaúszás oktatóként és úszásoktatóként. A hétköznapi életben magyar nyelv és irodalom szakos tanárként dolgozom. Az úszás az életembe 10 évvel ezelőtt, 2013-ban robbant be, amikor megszületett Viktor fiam, és a babaúszás a mindennapi életünk részévé vált. Vikesz a lehető legjobb első kis tanítványom volt, aki új célt is adott az életemnek. Elvégeztem a babaúszó oktató képzést és örömmel adtam át az érdeklődő szülőknek a lehetőséget a szabadidő aktív és kellemes eltöltéséhez. Mivel a mindennapi munkám során tanítóként és tanárként nagyobb gyerekekkel is foglalkoztam, ezért adta magát az ötlet, hogy úszásórákon is próbát tegyek a nagyobb korosztállyal. Az úszásoktató tanfolyam elvégzését követően már 4 hónapostól egészen felnőtt korosztályig vannak tanítványaim. Ezt a változatosságot nagyon szeretem az oktatásban, sosem unalmas. A vízben minden órámon megpróbálok maximális bizalmi kapcsolatot kialakítani babákkal, gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt. Szeretem, hogy ebben az egyesületben nincsenek szintek vagy követelmények, amit adott idő alatt el kell érni. Mindenki a saját tempójában sajátítja el, tanulja meg játékos formában az anyagot. Véleményem szerint a lényeg az, hogy a végén mindenki örömmel szálljon ki a medencéből, szeresse meg a vizet, és szokja meg, hogy a sport és az úszás az élete része.

volf_jozsef

Volf József

EDZŐ

Dunaújvárosban születtem és itt kezdtem el vízilabdázni. Nagyon szeretek minden sportot de a vízilabda a szívem csücske. Rengeteg szuper élményt és barátot szereztem határon belül és határon túl is a vízilabdának köszönhetően. Ezt a sok-sok jót szeretném átadni minden a gyereknek akivel van szerencsém együtt dolgozni

lovaszne_lenart_laura

Lénárt Judit

SÁRBOGÁRDI RÉGIÓVEZETŐ/ OKTATÓ

23 éve kezdtem úszásoktatóként dolgozni Szegeden. Mivel mindkét gyermekem a DFVE egyesületbe igazolt, két éve az egész családom hazaköltözött Dunaújvárosba.

Számomra az a legfontosabb, hogy a gyerekek megszeressék a vizet, az úszást és szívesen jöjjenek. Óriási motiváció számomra, amikor egy félős gyermekkel eljutok odáig, hogy beszoktathatom a mélyvízbe. Ez mindig új erőt ad a folytatáshoz és biztosít arról, hogy érdemes dolgozni. A tehetséges és szorgalmas gyerekeket, akik szeretnék kipróbálni a vízilabdát, tovább irányítom az előkészítő csoportba.

Szerencsére elmondhatom, hogy szeretem a munkámat, és remélem, még sokáig maradhatok a pályán.