Támogasd a sikereinket!

támogatom

ikon-helyszin-narancs

Sárbogárd

A DFVE egyesület évek óta részese a sárbogárdi tanuszoda életének, hiszen 2018 óta gondoskodik arról, hogy a gyermekek és fiatalok számára kiváló úszásoktatást és egyéb szolgáltatást nyújtson.

Az egyesületünk sárbogárdi helyszíne a CÁPA fantázia nevet viseli, melyet 2022-ben nyerte el. Ez a név hamar a gyermekek szívébe lopta magát, hiszen a gyerekek örömmel emlegetik ezt a fantasztikus nevet. A DFVE egyesület nem csak egy klub, hanem egy olyan közösség, ahol a gyerekek önfeledten szórakozhatnak és tanulhatnak egyaránt.

Tudjuk, hogy a gyerekek számára az élmények és a közösség fontos, ezért minden évben szervezünk számukra tematikus programokat. A Karácsonyi bemutató úszás például különleges alkalom, amikor a gyermekek családjuknak és barátaiknak mutathatják be, hogy mennyit fejlődtek az év során. Nyári táboraink pedig kiváló lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek, hogy még mélyebben belemerüljenek az úszás világába és új barátokra leljenek.

Nálunk nincs szezonális korlátozás, hiszen egész évben szeretettel várjuk szolgáltatásainkra a tanulni és fejlődni vágyó gyermekeket.

Csatlakozz hozzánk és legyél te is tagja a DFVE, SÁRBOGÁRDI CÁPÁKNAK!

JELENTKEZZ!
ikon-vizilabda-kék

Vízilabda oktatás

ikon-uszo

Úszás oktatás

ikon-kacsa-kék

Speciális Oktatás

BABAÚSZÁS
ssdasda
Hompót-Miskovicz Zsuzsanna
OKTATÁSVEZETŐ
lovaszne_lenart_laura
Lénárt Judit
SÁRBOGÁRDI RÉGIÓVEZETŐ/ OKTATÓ
foto-1
Már Nóra
OKTATÓ
foto-1
Kaszás Anita
OKTATÓ/ BABAÚSZÁS

Egyed Mihály Tanuszoda

7000 Sárbogárd, Sport u. 1083/2.

BABAÚSZÁS

ssdasda

Hompót-Miskovicz Zsuzsanna

OKTATÁSVEZETŐ

+36302778833
oktatas@dfve.eu
lovaszne_lenart_laura

Lénárt Judit

SÁRBOGÁRDI RÉGIÓVEZETŐ/ OKTATÓ

23 éve kezdtem úszásoktatóként dolgozni Szegeden. Mivel mindkét gyermekem a DFVE egyesületbe igazolt, két éve az egész családom hazaköltözött Dunaújvárosba.

Számomra az a legfontosabb, hogy a gyerekek megszeressék a vizet, az úszást és szívesen jöjjenek. Óriási motiváció számomra, amikor egy félős gyermekkel eljutok odáig, hogy beszoktathatom a mélyvízbe. Ez mindig új erőt ad a folytatáshoz és biztosít arról, hogy érdemes dolgozni. A tehetséges és szorgalmas gyerekeket, akik szeretnék kipróbálni a vízilabdát, tovább irányítom az előkészítő csoportba.

Szerencsére elmondhatom, hogy szeretem a munkámat, és remélem, még sokáig maradhatok a pályán.

foto-0

Már Nóra

OKTATÓ

foto-0

Kaszás Anita

OKTATÓ/ BABAÚSZÁS

A DFVE-ben 2019 óta dolgozom babaúszás oktatóként és úszásoktatóként. A hétköznapi életben magyar nyelv és irodalom szakos tanárként dolgozom. Az úszás az életembe 10 évvel ezelőtt, 2013-ban robbant be, amikor megszületett Viktor fiam, és a babaúszás a mindennapi életünk részévé vált. Vikesz a lehető legjobb első kis tanítványom volt, aki új célt is adott az életemnek. Elvégeztem a babaúszó oktató képzést és örömmel adtam át az érdeklődő szülőknek a lehetőséget a szabadidő aktív és kellemes eltöltéséhez. Mivel a mindennapi munkám során tanítóként és tanárként nagyobb gyerekekkel is foglalkoztam, ezért adta magát az ötlet, hogy úszásórákon is próbát tegyek a nagyobb korosztállyal. Az úszásoktató tanfolyam elvégzését követően már 4 hónapostól egészen felnőtt korosztályig vannak tanítványaim. Ezt a változatosságot nagyon szeretem az oktatásban, sosem unalmas. A vízben minden órámon megpróbálok maximális bizalmi kapcsolatot kialakítani babákkal, gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt. Szeretem, hogy ebben az egyesületben nincsenek szintek vagy követelmények, amit adott idő alatt el kell érni. Mindenki a saját tempójában sajátítja el, tanulja meg játékos formában az anyagot. Véleményem szerint a lényeg az, hogy a végén mindenki örömmel szálljon ki a medencéből, szeresse meg a vizet, és szokja meg, hogy a sport és az úszás az élete része.