ikon-helyszin-narancs

Enying

A DFVE egyesület több éve része a tanuszoda életének, hiszen 2021 óta gondoskodik arról, hogy a gyermekek és fiatalok számára kiváló úszásoktatást és egyéb szolgáltatást nyújtson.

Az egyesületünk enyingi helyszíne a DELFIN fantázia nevet viseli, melyet 2022-ben nyerte el. Ez a név hamar a gyermekek szívébe lopta magát, hiszen a gyerekek örömmel emlegetik ezt a fantasztikus nevet. A DFVE egyesület nem csak egy klub, hanem egy olyan közösség, ahol a gyerekek önfeledten szórakozhatnak és tanulhatnak egyaránt.

Tudjuk, hogy a gyerekek számára az élmények és a közösség fontos, ezért minden évben szervezünk számukra tematikus programokat. A Karácsonyi bemutató úszás például különleges alkalom, amikor a gyermekek családjuknak és barátaiknak mutathatják be, hogy mennyit fejlődtek az év során. Nyári táboraink pedig kiváló lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek, hogy még mélyebben belemerüljenek az úszás világába és új barátokra leljenek.

Nálunk nincs szezonális korlátozás, hiszen egész évben szeretettel várjuk szolgáltatásainkra a tanulni és fejlődni vágyó gyermekeket.

Csatlakozz hozzánk és legyél te is tagja a DFVE, ENYINGI DELFINEKNEK!

JELENTKEZZ!
ikon-vizilabda-kék

Vízilabda oktatás

ikon-uszo

Úszás oktatás

ikon-kacsa-kék

Speciális Oktatás

BABAÚSZÁS
volf_jozsef
Volf József
UTÁNPÓTLÁS EDZŐ
foto-1
Sajben Viktória
ENYINGI RÉGIÓVEZETŐ/OKTATÓ/EDZŐ
foto-1
Horváthné Pintér Éva
OKTATÓ

Cifrakerti Tanuszoda

8130 Enying, Szabadság tér 16.

BABAÚSZÁS

volf_jozsef

Volf József

UTÁNPÓTLÁS EDZŐ

Dunaújvárosban születtem és itt kezdtem el vízilabdázni. Nagyon szeretek minden sportot de a vízilabda a szívem csücske. Rengeteg szuper élményt és barátot szereztem határon belül és határon túl is a vízilabdának köszönhetően. Ezt a sok-sok jót szeretném átadni minden a gyereknek akivel van szerencsém együtt dolgozni

foto-1

Sajben Viktória

ENYINGI RÉGIÓVEZETŐ/OKTATÓ/EDZŐ

Korábban a DFVE felnőtt női vízilabda csapatában játszottam, ám idővel úgy döntöttem, hogy abba hagyom az aktív sportot, és az oktatás felé fordulok. Elsőként Dunaújvárosban és Sárbogárdon oktattam, majd később Enyingen is sikerült kiépíteni az oktatási programot. Azóta több mint egy éve csakis Enyingi helyszínünkön dolgozom, és sok-sok gyermeket sikerült megnyernünk. A jövőben is elkötelezettek vagyunk, és folyamatosan dolgozunk azért, hogy elérjük a kitűzött céljainkat.

foto-0

Horváthné Pintér Éva

OKTATÓ

Tanárként, tanítóként dolgoztam 26 évig, de elhagytam a pályát. Időközben átadták az uszodát, óraadóként kezdtem ott oktatni. Ma már minden korosztállyal van órám. Élvezem, amikor sikerélménye van valakinek egy-egy órán.