Támogasd a sikereinket!

támogatom

ikon-ember

DVL Baby I. Vízilabda Bajnokság

 

ikon-edzok-kicsi

Stáb

sztano_tamas
Sztanó Tamás
UTÁNPÓTLÁS EDZŐ
bravik_henrietta
Brávik Henrietta
UTÁNPÓTLÁS EDZŐ
gyenese_agnes
Gyenese Ágnes
ÚSZÓEDZŐ
ikon-ember-kicsi

Játékosok

Jelenleg vízilabda edzőként tevékenykedek a klubnál. Mindig is közel álltak hozzám a vizes sportok, már egészen kicsi gyerekként az uszodában töltöttem az időm jelentős részét. Úszóként kezdtem, pár év után viszont átpártoltam a vízilabda mellé. Több év bajnokságban való részvétel után kaptam egy lehetőséget, hogy a parton is kipróbálhassam magam. Számomra fontos, hogy az edzéseim mindig jó hangulatban teljenek, azonban úgy, hogy ez a fejlődés és minőség rovására ne menjen. Sportoló múltamból adódóan csapatjátékos szellemiségű vagyok, ezért hiszem, hogy a kitűzött célokat közösen képesek vagyunk elérni.

Jelenleg vízilabda edzőként dolgozom több korosztálynál is. Szükség esetén úszást is oktatók az egyesületnél immár lassan 12 éve. Verseny úszással kezdődött a pályafutásom, majd válogatott vízilabdázó lett belőlem. Többszörös magyar bajnok és kupa győztes vagyok. Nemzetközi kupa és Világbajnoki 4.helyezett. Mindig is közel állt hozzám a sport szeretete. A gyerekekkel igen könnyen barátkozom és jól szót értek velük. Ezt a két dolgot tettem össze és járok le mindennap oktatni, tanítani a piciket, nagyokat. Nagyon fontosnak tartom, hogy a sportolás ne azt jelentse a többségnek, hogy versenysport, hanem napi rutinként jelenjen meg az életükben. Sok-sok sportszerető felnőttet kinevelni az egyesületünkből. A másodlagos célom, hogy akinek megadatik a tehetség, a kitartás segíteni tudjam a vízilabdában, hogy a maximumot el tudja érni. Amit szeretnék a hosszú közös úton sokat nevetni és rengeteg élményt együtt megélni a gyerekekkel. Sikereket, győzelmeket, mert számunkra kudarc nem létezik. A gyerekek nem veszítenek, hanem tanulnak az elveszített mérkőzésből.

Úszószakedző és számítástechnikai rendszerszervező diplomám van, ezen kívül felsőfokú külkereskedelmi és mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezem. 24 évig aktívan sportoltam búvárúszóként. Aktív sportolásom során Európa Bajnoki 2. helyezést értem el. Az életem elválaszthatatlan része a sport. 30 éve dolgozom úszóedzőként, több korosztályos bajnokot neveltem. 5 éve dolgozom ennél az egyesületnél. Ez idő alatt az összes 14 év alatti csoport hozzám jár úszóedzésre. Tanulom a vízilabda alapjait is. Nagyon fontosnak tartom, hogy ezek a gyerekek minél jobb úszástechnikát tanuljanak, ezzel is segítve a vízilabdaedzők munkáját. Az edzéseken törekszem a szakmai tudásomat maximálisan átadni és azokat szárazföldi játékos gyakorlatokkal élvezetesebbé tenni. 3 éve a Sportiskolában is sikerült elindítanom minden évben egy vízilabda osztályt. A munkám a hivatásom imádom és nagyon szeretek a gyerekekkel sportolókkal foglalkozni.