Támogasd a sikereinket!

támogatom

Sikeres DFVE nyári úszó- és sporttáborok zárása az egyesület három helyszínén

A DFVE egyesület ismét egy rendkívül sikeres nyári táboridőszakot zárt le. A táborokba a már egyesület tagjai mellett újonnan csatlakozó gyermekeket is szeretettel fogadtak. A három kiválóan szervezett helyszínen, Dunaújvárosban, Sárbogárdon és Enyingen, a gyermekek lelkesen és örömmel vetették bele magukat a sportos kihívásokba és szórakoztató programokba.

Dunaújvárosi helyszín: A 6-10-éves korosztály III. turnusának résztvevői

Az egyesület oktatásvezetőjét, Hompót-Miskovicz Zsuzsannát kérdeztük az idei nyári táborokról, aki lelkesen osztotta meg velünk a tapasztalatait.

-„Egyértelműen sikeres nyarat zártunk, 300 gyereket táboroztattunk idén. Már két éve 3 helyszínen van lehetőség hozzánk jönnie a gyerekeknek. Nagyon pozitívak a szülői visszajelzések és a gyerekek már a jövő évi táborról beszélnek, így öröm csinálni!”

 

A  táborokra online felületen lehetett jelentkezni. Az egyesület internetes felületein (Instagram, Facebook és honlap) részletes információkat kaptak a szülők és gyermekek a táborokról, a programokról és a jelentkezési folyamatról. A jelentkezési rendszer kiválóan működött és a helyek rendkívül gyorsan beteltek a nagy érdeklődés miatt. A táborok díját is könnyedén rendezhették átutalással, ami további kényelmet és rugalmasságot biztosított a szülőknek.

A programokon túl az egyesület gondoskodott a gyerekek számára a napi három étkezésről is. A táborok központi témája az úszás volt, amely köré szerveztek minden más programot. Az úszásedzések mellett a helyszíntől és korosztálytól függően változatos tevékenységek várták a résztvevőket. Az egyesület minden táborban ajándék kulacsot adott a gyerekeknek, melyek az egyesület színeit és a helyszínek logóit viselték. A fiúk kék, míg a lányok narancssárga kulacsot vihettek haza, amit a gyermekek örömmel használhatnak majd edzéseinken.

A sárbogárdi cápák örömmel vették át a kulacsokat

Az egyéb szolgáltatások között szerepelt idén is, hogy a szülők a DFVE táboros sport kollekciójából vásárolhattak. A kollekció különféle darabjai, mint például pólók, nadrágok és fürdőruhák, a helyszínek fantázianeveivel és figuráival voltak díszítve. Dunaújváros esetében Fóka, Enying esetében Delfin, míg Sárbogárd esetében Cápa volt.

A jövőre nézve Zsuzsi elárulta, hogy természetesen terveznek hasonló táborokat. Ugyanakkor mindig törekednek új programok bevezetésére, hogy minden évben új élményekkel és pozitív emlékekkel gazdagodjanak a résztvevők. Az egyesület nagy hangsúlyt fektet a fejlődésre és a gyermekek sport iránti szenvedélyének erősítésére.


Az oktatói csapat most pihenőt tart, hogy felkészüljenek az iskolakezdésre. Az oktatások várhatóan szeptember 11-én kezdődnek, hogy az iskolás és óvodás gyermekek mellett a táborozók is újult energiával és lelkesedéssel térhessenek vissza.

A DFVE nyári tábor, szervezői, oktatói és segítői. Fontos kiemelni, hogy a képen nem szerepel a teljes csapat.

Az idei „oktatásos” nyári táborok sikere és az egyesület elhivatott munkája azt mutatja, hogy a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület a jövőben is folytatni fogja a gyermekek sport iránti lelkesítését és fejlődését.


Részletek a kezdésről szeptember első hetében várhatók, melyeket a helyszínek Facebook oldalán teszünk majd közzé. Fontos kiemelni, hogy szolgáltatásainkra folyamatosan lehet jelentkezni. 

Részletek: Dunaújváros itt, Enying itt, Sárbogárd itt