A DUE-MAARSK csapata zsinórban a 14. mérkőzését nyerte meg a tegnapi napon a Magyar Bajnokság 7. fordulójában, ezúttal a BVSC-t utasították maguk mögé.

 

BVSC-Zugló Diapolo 7-10 Dunaújvárosi Egyetem-MAARSK Graphics

Negyedek: 1-3, 3-2, 2-3, 1-2

Góllövők: Farkas T. 3, Leimeter 2, Kele 1, Farkas K. 1; illetve Garda 4, Gurisatti 3, Horváth 2, Mahieu 1

 

Az összecsapást követő sajtótájékoztatón Mihók Attila vezetőedző és Garda Krisztina csapatkapitány így értékelte a láttottakat:

 

Először is gratulálok a BVSC-nek és külön Matyinak, hogy ezeket a stresszes meccseket ilyen jól kezeli, engem már jobban megviselnek. Nehéz meccs volt, amikor lett volna esélyünk előnyt szerezni, ők nem hagyták, végig a nyomunkban voltak. Több akciógólt sikerült szerezniük, ami azt jelenti, hogy a védekezésünk hagy némi kivetni valót maga után, mi viszont nagyon jól használtuk ki az emberelőnyös helyzeteinket, most ebben remekeltünk.

 

 

 

 

 

 

 

Nehéz meccs volt, mint az összes eddigi mérkőzésünk a BVSC ellen. Nagyjából sikerült megvalósítanunk azt, amit megbeszéltünk, kivéve a védekezésünkben. Ott vétettünk hibákat, amiket ellenfelünk gólra is váltott. Amikor el tudtunk volna lépni, akkor védekezésben mindig hibáztunk és azt ki is használták, de összességében jó volt, nyertünk.